Napisano 29 Maj 201014 l Heja! Soft: 3ds Max Renderer: Mental Ray Referka: http://i6.photobucket.com/albums/y212/sarg-oth/stormblade/ref_stormblade_iso1.jpg Tak generalnie to chyba zle zaczalem i teraz mi sie odrobinke proporcje sypia. Jakos to bedzie... chyba. Łobrazki:
Napisano 29 Maj 201014 l Ten element wydaje się być z lekka za szeroki (głęboki), reszta wygląda super. Zapowiada się super. Powodzenia :)
Napisano 29 Maj 201014 l W wakacje taż mam zamiar zrobić kilka modeli z tej gry, więc będę tu zaglądał. Zapowiada się ciekawie :)
Napisano 30 Maj 201014 l Wyjdzie super napewno, refka git i to co juz masz pokazuje, ze bedzie pieknie. Planujesz umiescic go w akcji/lokacji czy jako sterylny model?
Napisano 30 Maj 201014 l Autor Cheers! Staram sie jak moge hehe. Co do planow to narazie chce tylko skonczyc model, jak wytrwam to postaram sie o tekstury. A potem sie pomysli :)
Napisano 30 Maj 201014 l Kibicuje wszystkimi kończynami :D ! Ostatnio chciałem zacząć marynata rzeźbic ale niestety czas nie pozwala, model narazie wygląda świetnie ! Dajesz dalej ;)
Napisano 31 Maj 201014 l Autor Dodalem pare drobiazgow, naprawilem pare bledow i to w sumie tyle. Rendery glownie po to by zobaczyc czy jest dosc szeroki :)
Napisano 1 Czerwiec 201014 l lecisz jak burza, ladnie. Tylko, IMO bezsexu jest robic kilka boxow i ich nie otexturowac, sam model (ogolnie, a nie konkretnie Twoj) jako bryla jest dretwy i kazdy wiesiek tak potrafi. pokaz klase i porzadnie otexturuj , a bedziesz mial swietna prace
Napisano 3 Czerwiec 201014 l lecisz jak burza, ladnie. Tylko, IMO bezsexu jest robic kilka boxow i ich nie otexturowac, sam model (ogolnie, a nie konkretnie Twoj) jako bryla jest dretwy i kazdy wiesiek tak potrafi. pokaz klase i porzadnie otexturuj , a bedziesz mial swietna prace dretwy jak dretwy..baneblade-y sa piekne EDIT: apropos Imperial guard zeby off-u nie bylo - model idzie swietnie, te srubki chyba najbardziej nadaja klimat jakie to jest masywne Edytowane 3 Czerwiec 201014 l przez M4rcus
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Jak to mówią "Diabeł tkwi w szczegółach". Trzymam kciuki za Ciebie że się uda :)