Patryk15 Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Jak w tytule. Klikam File -> Open -> .3dm i jest Failed to Open file z każdym plikiem 3Ds max nie czyta 3dm ? Myślałem że to ich rozszerzenie
3D man Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 3Ds max nie czyta 3dm ? Myślałem że to ich rozszerzenie rozszerzenia 3ds max(jego): .max i .3ds
Ania Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 tylko .max z tego co wiem, .3ds było kiedyś ale teraz już nie.
3D man Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 tylko .max z tego co wiem, .3ds było kiedyś ale teraz już nie. CO??! .3ds to podstawowe rozszerzenie!
Miłosz3ds Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 ".3ds" to tylko format obiektów które możemy importować czy eksportować z maxa. Rozszerzenie dla całych scen w 3ds to ".max". Poszukaj jakiegoś konwentera .3dm na .obj czy jakiś inny, obsługiwany przez maxa format. Znalazłem ten: http://dave-l.com/grafix/index.php?page=objto3dm ale to jest w drugą stronę, .obj na .3dm.
Rekomendowane odpowiedzi