Napisano 3 Czerwiec 201014 l Firma e-on software właśnie udostępniła wersję darmową wersję PLE (Personal Learning Edition) swojego sztandarowego produktu jakim jest program Vue 8.5 . Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1213
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Kalectwo totalne - nawet jakby ktoś się chciał co nieco nauczyć to nie sposób nawet zobaczyć czegokolwiek z pod tych znaków wodnych.
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Nie martw się jak autodek kupi e-on soft to będziesz musiał płacić rocznie 1500zł za wersję PLE.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Przeciez autodesk daje swoj soft dla studentow na licencjach bez znakow wodnych w pelnej funkcjonalnosci na 13 miesiecy wersje 2011, a 2010 na 6. Wiec nie ma powodu do placenia 1500 zł za uzytkowanie niekomercyjne.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Jestem studentem jak zdobyć za darmo soft autodesku? http://www.procad.pl/pf/page/me/cennik/85845_Autodesk_3ds_Max_2011,93006.html Ja widzę tylko jedną możliwość bulić kasiorę.
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Jestem studentem (politechnika wr architektura) i nie "bulę kasiory". Zależy chyba od ucczelni ale z pewnością każda polibuda ma za free (z czego maya i 3dsmax mają do dyspozycji dłuższe triale (6 miesięczne, a może i dłuższe). Nawet autocad za free :) (jedynie podczas druku jest mały napis o wersji edukacyjnej)
Napisano 4 Czerwiec 201014 l suntzu>// Ja myśle że musisz być lepszym studentem i nie tłumaczyć swojej sytuacji tym że jesteś studentem... moze czegoś to nauczy niektórych ciekawego...
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Aha, pamietam jak jakis czas temu panstwo z procada dzwonili do mnie czy nie chce przedluzyc licencji studenckiej "bo niedlugo znikna kompletnie". Jakos ciezko mi uwierzyc ze nei wiedzieli o nadchodzacych wersjach darmowych. No nic, ja jestem z Uniwerku Łódzkiego, bardzo wątpie czy moja uczelnia ma podpisaną jakas umowe z Autodeskiem, a juz napewno nie moj wydzial. Do zarejestrowania sie na students.autodesk.com wystarczyl mi mail na serwerze uczelnianym - potem 3 dni czekania na "weryfikacje" i wszystko pieknie dziala juz od kilku miesiecy :)
Napisano 5 Czerwiec 201014 l @suntzu tam masz wersje edu ale dla instytucji, a nie studentów. Poszukaj dokładnie. Możesz kupić wersje studencką na 5 lat za ok. 500 PLN w wersji BOX(cały pakiet Entertainment Creation Suite 2010) lub ściągnąć po rejestracji na rok za free.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l @dzięki wam Myślałem, że to wersja generalnie nie komercyjna była w błędzie. Nie jestem na polibudzie tylko medycynie. Więc jako tako uczelnia nic mi nie da 4free.