Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie martw się jak autodek kupi e-on soft to będziesz musiał płacić rocznie 1500zł za wersję PLE.

Napisano

Przeciez autodesk daje swoj soft dla studentow na licencjach bez znakow wodnych w pelnej funkcjonalnosci na 13 miesiecy wersje 2011, a 2010 na 6. Wiec nie ma powodu do placenia 1500 zł za uzytkowanie niekomercyjne.

Napisano

Jestem studentem (politechnika wr architektura) i nie "bulę kasiory". Zależy chyba od ucczelni ale z pewnością każda polibuda ma za free (z czego maya i 3dsmax mają do dyspozycji dłuższe triale (6 miesięczne, a może i dłuższe). Nawet autocad za free :) (jedynie podczas druku jest mały napis o wersji edukacyjnej)

Napisano

suntzu - polecam rejestrację na http://students.autodesk.com

Napisano

suntzu>//

Ja myśle że musisz być lepszym studentem i nie tłumaczyć swojej sytuacji tym że jesteś studentem... moze czegoś to nauczy niektórych ciekawego...

Napisano

Aha, pamietam jak jakis czas temu panstwo z procada dzwonili do mnie czy nie chce przedluzyc licencji studenckiej "bo niedlugo znikna kompletnie". Jakos ciezko mi uwierzyc ze nei wiedzieli o nadchodzacych wersjach darmowych. No nic, ja jestem z Uniwerku Łódzkiego, bardzo wątpie czy moja uczelnia ma podpisaną jakas umowe z Autodeskiem, a juz napewno nie moj wydzial. Do zarejestrowania sie na students.autodesk.com wystarczyl mi mail na serwerze uczelnianym - potem 3 dni czekania na "weryfikacje" i wszystko pieknie dziala juz od kilku miesiecy :)

Napisano

@suntzu

tam masz wersje edu ale dla instytucji, a nie studentów. Poszukaj dokładnie. Możesz kupić wersje studencką na 5 lat za ok. 500 PLN w wersji BOX(cały pakiet Entertainment Creation Suite 2010) lub ściągnąć po rejestracji na rok za free.

Napisano

@dzięki wam

Myślałem, że to wersja generalnie nie komercyjna była w błędzie. Nie jestem na polibudzie tylko medycynie. Więc jako tako uczelnia nic mi nie da 4free.