Skocz do zawartości

Tygodniowa Foto-Bitwa Nr.1 Antropofobia 32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tygodniowa Foto-Bitwa Nr.1 Antropofobia

• Dziadek 3d
      7
    • Ex3
      2
    • chveti
      6
    • Sadowski25
      5
    • streaker
      2
    • torm
      0
    • THE MANYSH TRAFO
      1
    • sly
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

No to mamy paru uczestników!

Ps: niech ktoś to przyklei ?

Temat Nr.1 :

Antropofobia

Antropofobiazaburzenie lękowe z grupy fobii oznaczające lęk przed ludźmi. W odróżnieniu od fobii społecznej, antropofobia oznacza lęk przed ludźmi w ogóle, natomiast fobia społeczna lęk przed relacjami interpersonalnymi i odrzuceniem oraz ośmieszeniem.

Dziadek3d:

wagon-pn.jpg

Ex3 :

IMGP5605.jpg

chveti :

cp1of16.jpg

Sadowski25 :

antropohaartus.jpg

streaker :

01_antropofobia.jpg

torm :

matrix.jpg

THE MANYSH TRAFO :

dssc00e91.jpg

sly :

antropofobia01.jpg

Edytowane przez Sadowski25

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...no Sadowski stary pingwinie.... jesteś czarodziej.... nie sądziłem że uda się wytrzepać taką frekwencję...:)))... gratulacje....!!!!

Napisano

Panowie - przypominam tylko, że przyzwoitość wymaga, żeby nie głosować na siebie samego :)

Napisano

no to ja na chveti.

fajny kadr i kompozycja.

Napisano

Ja na sly. Najciekawiej to wyglada. Choc ta koleczkowa flara niebezpiecznie prowadzi wzrok w strone jajek :P

Napisano
Ja na sly. Najciekawiej to wyglada.

Dzięki.

[fotka wykonana w sobotę, z myślą o Bitwie... klimat baaardzo podchodził wtedy i już czuję emocjonalną więź ze zdjęciem]

Choc ta koleczkowa flara niebezpiecznie prowadzi wzrok w strone jajek :P

I o to chodzi, i o to chodzi. :P

Napisano

A ja się dziwię, że torm żadnego głosu jak na razie nie dostał - technicznie może i słabo, ale przekaz jest jasny, pasujący do tematu i na czasie :)

Napisano
A ja się dziwię, że torm żadnego głosu jak na razie nie dostał - technicznie może i słabo, ale przekaz jest jasny, pasujący do tematu i na czasie :)

Skoro się dziwisz, to dlaczego nie zagłosowałeś? ;)

Napisano

Czemu bez przesady ? Ja też na siebie nie głosowałem (bo jaki sens tego ?)

Podoba mi się pomysł - mimo, że jego realizacja imo marna ;)

Napisano

nie wiem jaki sens, gdyby moje zdjęcie mi się podobało najbardziej to bym na nie zagłosował ;)

Napisano

Dziedek3D: bardzo ciekawie ugryziony temat, tu poszedl moj glos mimo, ze praca z szuflady.

Sly: fajne, chociaz jakos po fizjonomii tego czlowieka ciezko uwierzyc, ze to stroniacy od ludzi antropofob :)

chveti: troche malo pesymistycznie i lękowo, ja tam same "swiatla w tunelu" widze :)

Ex3: w sumie taka rozmawiajaca przez komorke postac moze sugerowac, ze ktos nie moze sie obyc bez kontaktu z ludzmi, a nie, ze od nich stroni

Sadowski25: z arachnofobią za bardzo mi sie kojarzy :)

streaker: a Twoje z wojerystą :)

torm: przypomnial mi sie ten plakat z konkursu AMS http://chrzanowa.blox.pl/resource/plakat.jpg. Myslenie fajne, ale troche malo przekonywujaco pokazany pomysl.

THE MANYSH TRAFO: zdjecie spoko, ale moj wujek marynarz to super towarzyski i otwarty czlowiek, a poza tym samo zdjecie pocztowkowo cukierkowe, zadnej fobii nie czuc

Ogolnie swietna sprawa z bitwa. Trzymam kciuki za dalszy ciag

Edytowane przez leander

Napisano

No to czekamy jaki temat sly wymyśli :D

Mój głos poszedł na chvetiego - dobry kadr i kolory oraz jasna wymowa w kontekście tematu (chociaż on sam chyba tak nie uważa ;) )

Napisano

Dziękuję wszystkim za głosy.

Temat już wymyślony.

Założę wątek w sobotę/niedzielę [mam nadzieję] i postaram się sformułować jakiś super-drastyczny regulamin :)

Przede wszystkim, wspaniale byłoby gdyby zdjęcia były dedykowane tej bitwie w momencie fotografowania. Natomiast modyfikacja w komputerze powinna ograniczyć się do kadrowania, korekcji kolorów i retuszu syfów brudzących w kompozycji. Mam świadomość, że takie zasady eliminują kolaże, sandwiche, montaże. Ale pozwolą chyba na wyrównaną walkę. Co wy na to?

Pozdrawiam.

Napisano
Dziękuję wszystkim za głosy.

Temat już wymyślony.

Założę wątek w sobotę/niedzielę [mam nadzieję] i postaram się sformułować jakiś super-drastyczny regulamin :)

Przede wszystkim, wspaniale byłoby gdyby zdjęcia były dedykowane tej bitwie w momencie fotografowania. Natomiast modyfikacja w komputerze powinna ograniczyć się do kadrowania, korekcji kolorów i retuszu syfów brudzących w kompozycji. Mam świadomość, że takie zasady eliminują kolaże, sandwiche, montaże. Ale pozwolą chyba na wyrównaną walkę. Co wy na to?

Pozdrawiam.

Ja jestem za.

Napisano

Teraz Ty zawiadujesz bitwa - Twoj regulamin ;-)

...ale nie ma co generalizowac ;-D haha

btw Gratulacje :-)

Napisano

Sly gratuluję :) ale nie ma co spoczywać na laurach ;) bierz się do roboty... tym razem już tak łatwo nie będzie ;)