Napisano 22 Czerwiec 201014 l Po paru miesiącach w końcu ukończone... W sumie to moja pierwsza w pełni ukończona praca. 6 lat podchodziłem żeby zrobić coś w 3ds Max'ie, no i marzenie spełnione :), czas przejść do kolejnych... (podziwiam i chylę czoło ludziom, którzy w tym pracują całe życie....) Edytowane 22 Czerwiec 201014 l przez greg00
Napisano 23 Czerwiec 201014 l model bardzo ładny, ale renderowi chyba troche brakuje, myślę ze trochę za bardzo samochod jest na pierwszym planie. W sensie że obrazki kończą się praktycznie na równo z ujęciem samochodu. moja prośba: Jeśli możesz to podziel się siateczką bez MSa ;) z góry dzieki pozdrawiam
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Calkiem ladny model, tylko prezentacja mniej ladna, kadry troche ciasne i mogles pokombinowac troche z ustawieniem studia bo to malo ciekawe a szkoda bo moglo byc duzo lepiej
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Mi się jednak wydaję, że model dość krzywy (słupek, tylni zderzak), na masce dziwne jest to odbicie, nierówne.
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Autor Ładny. Podoba mi się. Gdzie render w żółci? A to jest jakaś reguła, że musi być render w żółci? Aż tak bardzo w tym nie siedzę i nie wiedziałem, że tak trzeba :). Oprogramowanie to 3ds max i V-ray, nic więcej, w PS nic nie było poprawiane, już mi się nie chciało za bardzo. Co do siatki to domyślam się, że chodzi o siatkę samej karoserii, proszę bardzo: Wydaje mi się, że sam model jest dosyć równy, a te odbicia go trochę rzeczywiście zniekształcają. Ale nie chce mi się już nad tym siedzieć, jest jak jest i raczej lepiej nie będzie, bo strasznie spowalnia mi komputer praca nad tą sceną i miałem już tego dosyć.