Napisano 25 Czerwiec 201014 l Soft: 3Ds Max Renderer: MentalRay Rendery: Siatka: Update: Następny Update: Edytowane 16 Lipiec 201014 l przez Lemo14
Napisano 25 Czerwiec 201014 l O coś nowego! :) Fajny pojazd. Mam małe pytanie rysowałeś z jakis blueprintow czy tylko zdjęcia? Pozdrawiam i powodzenia z teksturami :)
Napisano 6 Lipiec 201014 l Autor Bardziej sugerowałem się zdjęciami a z blueprintów korzystałem tylko przy ciągniku
Napisano 8 Lipiec 201014 l Dzieki :D wokół cisza ale nie zrażaj sie bo pięknie Ci idzie :) Trzymam Kciuki!
Napisano 8 Lipiec 201014 l strasznie kwadratowy obrys opony. Tak jest w oryginale? Pracuj dalej. Najwięcej pracy jeszcze przed tobą. Czyli zabieraj się za tekstury i materiały. Powodzenia B.
Napisano 8 Lipiec 201014 l Autor zrobiłem opony byle jakie, żeby tak łyso tam nie wyglądało wczoraj się już za to zabrałem :P
Napisano 14 Lipiec 201014 l Widze update - dodaj wiecej detalu temu budynkowi(nadaj grubosc blasze, doswietl interior i dodaj tam jakies skrzynki itp), dodaj jakies rzeczy w otoczeniu - smieci itp o teksturowaniu juz nie wspominam, bo to oczywiste. no a model ciezarowki oczywiscie swietny, nie mam zarzutow
Napisano 16 Lipiec 201014 l Autor Ustawienia mam identyczne jak zawarte w tym tutku ;) http://www.cgrats.com/clay-rendering-tutorial-for-mental-ray.html
Napisano 17 Lipiec 201014 l Bardzo fajnie to wygląda. Piękne modele, a scena zaczyna się prezentować imponująco. Super!