Napisano 17 Lipiec 201014 l Witam, ostatnio pomimo tego że głównie zajmuję się 2d bawię się trochę w 3d. Poniżej kilka ostatnich prac na razie te robione dla praktyki i "wyczucia" różnicy pomiędzy MODO a MAX'em. Nie są perfect, to wiem ale i tak uważam że nadają się do pokazania. Sukcesywnie będę teczkę uzupełniał Pozdrawiam Marcin Przybyś Soft: Modo 401 Modele: 100% własna produkcja (brak dobrych zasobów pod modo) Tekstury: Własne, CGTexture, Arrowey.de Projekty w kolejności: I29, A-cero, bonzaj mój, Wyciskarka Starck Edytowane 17 Lipiec 201014 l przez Marcin_Przybys
Napisano 17 Lipiec 201014 l Z tą czarną kanapą na pierwszym obrazku jest aby na pewno wszystko w porządku? .__. Co to za materiał ma być? Pozdro
Napisano 17 Lipiec 201014 l Autor Hehe też się zastanawiałem ale motałem to na podstawie zdjecia. Określił bym ten materiał jako : "Maksymalnie wyciorana i zmierzwiona skóra"
Napisano 17 Lipiec 201014 l A wyciskarka Filipa Stracka ciągle zbyt futurystyczna choć minęło 20 lat od wdrożenia dla Alessi hehe.
Napisano 17 Lipiec 201014 l Autor Dorzucam do kompletu jeszcze zmodyfikowane ujęcie schodów (to samo tylko inna stylistyka), reszta tego domu w produkcji więc pojawi się w najbliższym czasie.
Napisano 18 Lipiec 201014 l Trochę pusto. Kanapa jakaś taka beznadziejna według mnie. Ten materiał taki sobie na niej. Może lepiej wrzucić to do WIP'a?
Napisano 18 Lipiec 201014 l Autor Pusto jest bo taki był projekt... Robione na podstawie zdjęcia wnętrza. Założenie było żeby zrobić render jak najbardziej zbliżony do foty.
Napisano 18 Lipiec 201014 l 2 wersja schodów dużo zyskała. dorzuć może jakiś mebel wzdóż schodów tak że wyjdzie w środku kadru bokiem, może dużo dać na kadrowanie. pozdro
Napisano 19 Lipiec 201014 l Jeśli to wszystko w modo renderowane to chylę czoła. Dobre technicznie rendery, wyciskarka i bonsai dodatkowo bardzo ładne postpro.
Napisano 19 Lipiec 201014 l Autor Dzięki, czyste MODO. W sumie modo jest niezłe, ma swoje kwiatki jak każdy chyba soft 3d/renderer ale powoli uczę się je omijać :)