Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

ostatnio pomimo tego że głównie zajmuję się 2d bawię się trochę w 3d.

Poniżej kilka ostatnich prac na razie te robione dla praktyki i "wyczucia" różnicy pomiędzy MODO a MAX'em. Nie są perfect, to wiem ale i tak uważam że nadają się do pokazania. Sukcesywnie będę teczkę uzupełniał

Pozdrawiam

Marcin Przybyś

Soft: Modo 401

Modele: 100% własna produkcja (brak dobrych zasobów pod modo)

Tekstury: Własne, CGTexture, Arrowey.de

Projekty w kolejności: I29, A-cero, bonzaj mój, Wyciskarka Starck

kadr_1.jpg

k_1.jpg

elementy_1.jpg

Edytowane przez Marcin_Przybys

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z tą czarną kanapą na pierwszym obrazku jest aby na pewno wszystko w porządku? .__.

Co to za materiał ma być?

Pozdro

Napisano
  • Autor

Hehe też się zastanawiałem ale motałem to na podstawie zdjecia.

Określił bym ten materiał jako : "Maksymalnie wyciorana i zmierzwiona skóra"

Napisano

A wyciskarka Filipa Stracka ciągle zbyt futurystyczna choć minęło 20 lat od wdrożenia dla Alessi hehe.

Napisano
  • Autor

Dorzucam do kompletu jeszcze zmodyfikowane ujęcie schodów (to samo tylko inna stylistyka), reszta tego domu w produkcji więc pojawi się w najbliższym czasie.

k_1a.jpg

Napisano

Trochę pusto. Kanapa jakaś taka beznadziejna według mnie. Ten materiał taki sobie na niej. Może lepiej wrzucić to do WIP'a?

Napisano
  • Autor

Pusto jest bo taki był projekt... Robione na podstawie zdjęcia wnętrza. Założenie było żeby zrobić render jak najbardziej zbliżony do foty.

Napisano

2 wersja schodów dużo zyskała. dorzuć może jakiś mebel wzdóż schodów tak że wyjdzie w środku kadru bokiem, może dużo dać na kadrowanie. pozdro

Napisano

Jeśli to wszystko w modo renderowane to chylę czoła. Dobre technicznie rendery, wyciskarka i bonsai dodatkowo bardzo ładne postpro.

Napisano
  • Autor

Dzięki, czyste MODO. W sumie modo jest niezłe, ma swoje kwiatki jak każdy chyba soft 3d/renderer ale powoli uczę się je omijać :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności