nonejm Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Siema, robie właśnie interiora hotelowego pokoju, mam czas do czwartku ;P aktualnie jestem na etapie oswietlenia, pozniej shadery zaczne tworzyc. Ponizej obrazek ze swiatlami ustawionymi, co o tym myslicie?
jlidesign Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Hotel to rewelacyjny nie jest. Moim zdaniem pokombinuj z kadrami. Czekam aż coś więcej pokażesz. Pozdrawiam Ivan
chudy Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Ustawianie oświetlenia nie mając w scenie materiałów troche się mija z celem. Oświetlenie wyglądające dobrze przy szarym materiale może całkowicie inaczej wyglądać jak już będziesz miał materiały.
Camel Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 zrób proste materiały zbliżone do finalnych, nie kombinuj za duzo, doprawiaj oswietlenie kadr i daj wiecej modeli bo moze ich potrzeba? a potem tweakuj materialy zeby bylo spoko.
dac77 Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Fajne pościele wyszły. Robisz to znaczy projektujesz, czy tylko wizualizujesz (a może tynkujesz i malujesz)? Ujesz.
Tweester Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Zmień kadr na jakiś bardziej ciekawy. Proponuje trochę oddalić, i obrócić w prawą stronę. Łóżka dwa obok siebie? Może lepiej jedno wielkie i to jakieś ładne, a nie sam "stół" z materacem?
nonejm Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Napisano 21 Lipiec 2010 Thx za uwagi:) niestety odtwarzam tylko pokój, zgodnie z wytycznymi klienta dlatego poszalec za bardzo sie nie da z wyglądem łóżka czy innych elementów... wrzucam testowy render, na najtańszych ustawieniach ;p
Camel Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 teraz adaptive dmc i antialiasing mitchell-netravali :)
nonejm Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Napisano 21 Lipiec 2010 roger that :) jeszcze sie bawie materialami troche
nonejm Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Napisano 23 Lipiec 2010 deadline mnie dogonil, oto efekt koncowy:)
Tweester Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Nie jest źle :) Możesz pokazać siatkę i referkę?
Rekomendowane odpowiedzi