Napisano 23 Lipiec 201014 l Trochę mało czytelne to jest, bo nie bardzo wiem gdzie co jest i po co, ale wygląda bardzo fajnie :]
Napisano 23 Lipiec 201014 l Fantastyczna malarskość i kolorystyka. Budowanie bryły samego robota jest również mistrzowskie. Jakby miał to oceniać nie wiedząc o "historii" tej sceny to nie miałbym się do czego przyczepić. Jeśli jednak chodzi o wyłanianie się z piasku to jest to trochę mało czytelne.
Napisano 23 Lipiec 201014 l Plastyka kopie tyłek:) Faktycznie troszkę nieczytelne jeśli chodzi o samą historię, ale i tak świetne.
Napisano 23 Lipiec 201014 l Ta nieczytelność gra tutaj na plus. Dostrzegam takiego niespokojnego Beksińskiego. Musi się nieźle smarować robochłop, że mu trybiki zatrybiły w piachu :) Pozdro Marcinie!
Napisano 23 Lipiec 201014 l Świetny ten wzburzony piasek na dole po prawej , taka mała rzecz a cieszy .
Napisano 23 Lipiec 201014 l świetne..nie wiem czemu, ale forma przypomniała mi jedną z okładek Diuny..
Napisano 24 Lipiec 201014 l pięknie, malarsko. choć gubię się w samym designie robota ale widać, że z piachu wychodzi.
Napisano 26 Lipiec 201014 l Super fajne wykonanie, jedynie ludek chyba za bardzo sie wybija, troche oderwany od scenki, ale widze jakis nowy kierunek i to mi sie bardzo podoba, tak jak ktos mowil - prawie Ashley Wood ;)
Napisano 27 Lipiec 201014 l "Teksturki" i kolorki jak zwykle miodzio. Sam robot też. Jedynie ta postać (pewnie dodana tylko żeby skale pokazać) jakoś drażni. Nie wie bidok co ze sobą począć. :)