[email protected] Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Witam, czas cos wrzucic na forum, bo low poly chyba wszyscy odpuszczaja, a to chyba najgorsza czesc 3d, tj najbardziej wymagajaca, ale co tam. Render samochodu, 3288 tri.,przed optymalizacja i jeszcze nie ma antenki. Czekam na opinie. Moze jeszcze pozniej wrzuce rendera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkelf Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 kola i lampy z innej bajki moim zdaniem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaphell Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Najbardziej wymagajaca rzecz w 3d? Nie wydaje mi sie, powiedzialbym nawet ze jedna z prostszych. Nikt tu nie bedzie sie czepial ze srubki nie wymodelowales na blotniku samochodu, wyczesany model LP ludzika zrobisz w 2 dni max (nie mowie o teksturze). Przesadna dokladnosc nie jest wymagana wiec nie zdazysz sie znudzic modelem :) A samochodzik pocieszny przez swoja koslawosc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Sorry poraszka ale jagbym myślał że to twój pierszy samochód low poly to bym powiedział że jak na pierwszy to nawet troche fajny, ale niestety wiem że w robocie robisz juz pare misięcy samochody low poly i masz zapewne jakies doświadczenie więc musze ci powiedzieć że jest straszny. Pozdro Ps. czemu cię w firmie nie ma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kru Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 3288 tri???????????????? :O gdzie? gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 fakt - chyba tylko na kołach - bo wcale nie widać tych trójkątów w tym modelu :/ albo ja ślepy jestem :] giorgione Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Musialem siatke zagescic bo specular bedzie sie zle rozkladal, mnie sie podoba, ale moze rzeczywiscie trzeba mu sie lepiej przyjzec :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigBird Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 A mnie sie podoba jego klimacik ! Ale gryzie sie to ze tyl jest okraglutki a przud kanciasty , i jeszcze to zwerzenie w koncu przedniej szyby ! A jak juz zaczolem sie czepiac to duzo tych trojkoncikow :) Pozdro dale moze byc tylko lepiej ! (i zgadzam sie z Vaphellem low-poly nie jest za trude, a przy tym jest cholernie przyjemne i szybko widac efekty swojej pracy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncle Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 spoko ale czemu grill jest wymodelowany a nie robiony na texturze? tam jest 1/3 poligonow tego modelu chyba;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk3a Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 najlepiej to pokaż siatkę, bo faktycznie troche dużo tych poly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulexy Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 pokaz siatke!! dolaczam sie do prosby!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Troche rzaczywiscie duzo tego poly wyszlo, moze jeszcze zoptymalizuje, ale musze potestowac w engine, zobaczyc jak sie specular rozklada,a tak w ogole to chyba zrobie trabanta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts