resh Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 Teraz trochę mroczniej, czyli co kryją w sobie tajemnice Cichego Wzgórza. Mam nadzieję, że temat nikogo nie odstraszy :) Insp: Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 16.08.2010 godz. 23:59. SONDA: od 17.08 do 20.08 (3 dni)
sebom Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 No to wklejam moje wypociny. Sorki za budynki i w ogóle - strasznie kuleję...
tr3buh Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 nie przepraszaj bo nie masz za co, mi sie podoba i zycze wiekszej pewnosci siebie.. nikt nie jest doskonaly
JmTm00 Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 to ja tak :] EDIT: Fak Uriel mnie ubiegł :/ :D
cinoslaw Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 (edytowane) to ja z zupelnie innej beczki:) edit: Piczkohead! wybieram ciebie! Edytowane 10 Sierpień 2010 przez cinoslaw
cinoslaw Napisano 10 Sierpień 2010 Napisano 10 Sierpień 2010 hehe;] a cie niech dunder świśnie i odświśnie mam rozumiec, ze wporzo jest, czy etam?;)
leszek_lenia Napisano 10 Sierpień 2010 Napisano 10 Sierpień 2010 (edytowane) kurde chyba mieszkam na jakims pustkowiu i zadupiu..gdzie wiesci filmowe nie docieraja..taki fajny film a ja nie ogladalem....czas to nadrobic. a tu moja propozycja .pierwsza wizja po zobaczeniu trajlera. norden normalnie jak kadr ...masz moj glos ;) reszta wyzej tez na wypasie mocna sesja sie szykuje! jeszcze jednego se dodam (ta idzie pod sonde) Edytowane 14 Sierpień 2010 przez leszek_lenia
Gość ChrisToph Napisano 10 Sierpień 2010 Napisano 10 Sierpień 2010 A to moja sexy-pielęgniarka. Najbardziej one mi wpadły w oko podczas oglądania SL. Coś jest nie tak z łapą, ale już czasu mi nie starczyło.
ICE Napisano 10 Sierpień 2010 Napisano 10 Sierpień 2010 Zapowiada sie mocna edycja,a jako fan wieloletniej serii nie potrafie sobie odmowic wziecia udzialu. P.S Leszek film filmem, byl taki sobie wszystko zaczelo siedawno, dawno temu, pewnego szarego popoludnia na Playstation 1 ;)
leszek_lenia Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 playstation1 kojarzy mi sie tylko z finalem i crashem bandicootem :D ;)
vrocker Napisano 11 Sierpień 2010 Napisano 11 Sierpień 2010 silent hill to dla mnie mgła i latarka i tylko na psxa ;)
dyb3k Napisano 13 Sierpień 2010 Napisano 13 Sierpień 2010 Ode mnie dwa obrazki. Z tym, że pierwszy proszę brać pod uwagę.
Toxotes Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 to jeszcze ja. W grę nie grałem, film widziałem :)
leander Napisano 16 Sierpień 2010 Napisano 16 Sierpień 2010 Kurde, te 1,5 h to malo, wrzucam z opoznieniem,ale o polnocy jakas aktyualizacja forum byla i nie moglem
Rekomendowane odpowiedzi