Napisano 19 Maj 200420 l stworzylem ten temat zeby jakos ogarnac to co robie i umiescic w jednym miejscu
Napisano 19 Maj 200420 l Dobra, koles, koncz juz z tymi ukladzikami scalonymi, patrzec na nie nie mozna, daj cos z innej beczki please!!! fan twoich niescalonych i niemangowych bazgrolow.
Napisano 19 Maj 200420 l nie no biglebowsky ma racje :D uklady sa fajne ale ile mozna .... czekam rowniez na prace niemangowe i niescalone
Napisano 19 Maj 200420 l Czepiacie się. Mi się ten pierwszy bardzo podoba, a jeszcze jakbyś go pokolorował w komiksowym stylu
Napisano 21 Maj 200420 l Autor to teraz wprawka przed uderzeniem do bitwy 2d: bohater książkowy. Obrałem Wiedżmina. Ale na początek strzyga:)
Napisano 21 Maj 200420 l no więc: rys w kolorze mi sie zajedwabiście podoba ale pierwszy szkic (ten pierwszy pierwszy) tej kreatury zmiażdzył mnie, spadłem z dywanu normalnie. moja ex ci pozowała?? pracka spox dziękówa za inspire peace
Napisano 24 Maj 200420 l a walsnie najlepszy byl ten szkic pierwszy (ta po lewej), jacor - coz masz niefajnie ze wybrales sobie na dziewczyne (ex) kobite takiej postur ale przynajmniej duze oczy miala hehe ;|
Napisano 24 Maj 200420 l misiekhc -> nie tylko oczy, miała też kilka innych zalet (aż kołdre do d*py wciągało:D)
Napisano 24 Maj 200420 l bardzo fajny koncept. ale bardziej podobaja mi sie proporcje z pierwszego szkicu.
Napisano 24 Maj 200420 l mniem osobiscie siem podoba...kurka, dryluj dalej chlopie jacor - coz pozazdroscic ci tylko tej koldry po...
Napisano 27 Maj 200420 l Autor dziekowac zacni forumowicze. ja byc mila polechtany tym podziekowania. ja slabo znac polska jezyk. przepraszac, ja z dalekiego kraju BeyoundAss byc. szkoda ze nie zdazyc na Bitwa 2d, wolna ja...
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Autor to ostani dzisiaj, zostawię coś na potem... aha, to jest smok Verentrettenmerth.
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Bardzo przyjemne rysunki. Bardzo podoba mi się taki rozrzutno-konceptowy styl :)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l hokusai, zerknij na to zestawienie darmowych serwerow, troche lepiej by sie przegladalo Twoje prace bezposrednio niz klikajac na zalacznik. Co do prac zgadzam sie z mw4d.
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Autor na razie to nie potrafie zalozyc sobie stronki, zeby zamiescic cos na serwerze. Niewiedza mnie zgubi... dzieki za adresy!