Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobra, koles, koncz juz z tymi ukladzikami scalonymi, patrzec na nie nie mozna, daj cos z innej beczki please!!!

fan twoich niescalonych i niemangowych bazgrolow.

Napisano

nie no biglebowsky ma racje :D uklady sa fajne ale ile mozna .... czekam rowniez na prace niemangowe i niescalone

Napisano

Czepiacie się. Mi się ten pierwszy bardzo podoba, a jeszcze jakbyś go pokolorował w komiksowym stylu

Napisano
  • Autor

to teraz wprawka przed uderzeniem do bitwy 2d: bohater książkowy. Obrałem Wiedżmina. Ale na początek strzyga:)

Napisano

no więc: rys w kolorze mi sie zajedwabiście podoba ale pierwszy szkic (ten pierwszy pierwszy) tej kreatury zmiażdzył mnie, spadłem z dywanu normalnie. moja ex ci pozowała??

pracka spox

dziękówa za inspire

peace

Napisano

a walsnie najlepszy byl ten szkic pierwszy (ta po lewej), jacor - coz masz niefajnie ze wybrales sobie na dziewczyne (ex) kobite takiej postur ale przynajmniej duze oczy miala hehe ;|

Napisano
  • Autor

dziekowac zacni forumowicze. ja byc mila polechtany tym podziekowania. ja slabo znac polska jezyk. przepraszac, ja z dalekiego kraju BeyoundAss byc.

szkoda ze nie zdazyc na Bitwa 2d, wolna ja...

Napisano
  • Autor

to ostani dzisiaj, zostawię coś na potem...

aha, to jest smok Verentrettenmerth.

Napisano

Bardzo przyjemne rysunki. Bardzo podoba mi się taki rozrzutno-konceptowy styl :)

Napisano
  • Autor

na razie to nie potrafie zalozyc sobie stronki, zeby zamiescic cos na serwerze. Niewiedza mnie zgubi... dzieki za adresy!