cardil Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 No cuz. to jest moj pierwszy samochodzik. Prosze o komentarze odnosnie moich bledow.
Marcin Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 no model oki ALE MOGLBYS ZDJAC TEGO GIFA Z OPISU !!!!! JUZ CI TO PISALI NIERAZ...
cardil Napisano 20 Maj 2004 Autor Napisano 20 Maj 2004 nie mam avatara wiec mam podpis. duzo nie zajmuje. a jest fajny.
kozioo Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 cardil - przeczytaj regulamin. poza tym że jest denerwujący, to nie powinno go być w ogóle. A matiz wygląda jakby walnął \"dzwon\" w ściane. Powinien miec lekko wyciągnięty przód, a nie płaski.
Bzyku Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Cardil fajny, niefajny ale ten podpis jest niezgodny z regulaminem wiec jest do usuniecia do zmiany czy jak tam wolisz czyt. tu wiecej informacji na ten temat :---PODPISY A REGULAMIN--- --edit-- Wiec to jest twój podstawowy błęd i nalezy go poprawić...
dirty Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 no nie wiem, straszna wiocha ten podpis, no ale o gustach sie dyskutuje... a matiz oprocz tego co pisal kozioo jest ok poki co...
cardil Napisano 20 Maj 2004 Autor Napisano 20 Maj 2004 juz nie ma podpisu. a co do matiza to rzeczywiscie. nie zauwarzylem. dzieki.
Mulczas Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 zamiast podpisu jest krzyzyk w ramce... to tez denerwuje ;) a matiz zapowiada sie spoko tylko ten przod za plaski
leander Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Wreszcie jakas porządna bryka w WIP-ie! Powodzenia!
illy Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 tez sie ciesze ze w koncu ktos podchodzi do normalnych samochodow, matiz, stare renault, przeciez nie trzeba robic supersamochodow niewiadomo jak stunowanych wykadruj te rendery bo malo widac...
kozioo Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Matiz normalnym samochodem? Chyba nie - kiedyś widziałem na stacji BP przed wjazdem do automyjni taką tabliczkę: Posiadacze samochodów marki Daewo Matiz korzystajaz myjni na własną odpowiedzialność. :) Ale już koniec OT:]
illy Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 kozioo: tzn. czemu? facet co obsluguje myjnie mial 5 wypadkow matizem i mu zostalo czy taka bryla ze myjki chacza?!?!?! codzi mi o normalne uzytkowe samochody niz jakies superferrari, porche RUF turbo czy inne enesiksy... rozumiesz
kozioo Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Skilo - wiem, o co Ci chodziło, ale tak przy okazji powiązania hasła \"normalność\" i matiza mi się przypomniało. :) A tabliczka była dlatego, że odrywało jakieś owiewki.
Quadysz Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 no tak ale co jest fajnego w modelowaniu czegos co totalnie nie wzbudza zadnych pozytywnych uczuc, na mnie matiz (ten prawdziwy) nie robi zadnego wrazenia, ale to nie ja go modeluje :) a co do modelu, to chyba za oble krawedzie, i zbyt prosty przod, to jeszcze za malo zeby cos powiedziec wiecej greets
cardil Napisano 21 Maj 2004 Autor Napisano 21 Maj 2004 RIP niestety matiz umarl. nie moge go otworzyc w maxie juz. nie wiem co sie stalo. oto ostatni render jaki zrobilem.
cardil Napisano 21 Maj 2004 Autor Napisano 21 Maj 2004 udalo mi sie go odzyskac. jednak nie umarl jeszcze
MF Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 Jeszcze nie jest stracone. Przejrzyj katalok w maxie > Autobeck .... Tam masz ostatnie 3 kopie zapasowe... A tak ogólnie to nie zapisuj plików przez save... ale przez save copy..... Model zapowiada się obiecująco. edit: Pisałem posta w tym samym czasie co Ty ;)... Pozdro
Marcin Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 co do odzyskiwana plikow -jak cos zapisujesz w scenie to nigdy niewylaczaj kompa pstrykiem (tzn odrazu z gniaztka czy tam powerem...) bo niewiem czemu se niezapisuje poczekaj az sie wszystko zapisze i ustawienia windy itp....to chyba jedyny sposob... ja jak mi sie niechcialo to zapisywalem na dwa pliki
Saczek_XTRM Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 podoba mi się nawet lakierek - w sam raz na fiata 126p - powiedz jak go zrobiłeś??
zipper Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 ja wlasnie robie fiata 126p :) taka prowizorke z nudow ... oczywiscie NURBSy co do matiza ... zapowiada sie niezle ... poczekam na rozwoj :)
illy Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 zipper: daj na wip, daj na wip, sam jezdze maluchem cardil:ale on jest krzywy, zobacz obok swiatel, dach
cardil Napisano 22 Maj 2004 Autor Napisano 22 Maj 2004 tak. dach jest do poprawki tak samo drzwi. wszystko to wina malych i niewyraznych blueprintow. pozatym nie mam blueprinta z gory i musze robic na oko. model nie bedzie za szczegolowy bo jest do bry GTA: Vice City. na screenach jest z ms x2. do gry bedzie bez ms.
Simon623 Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 No to powiem, ze mi sie podoba, i jak zawsze mam prosbe, zapodaj nam siateczke. :)
illy Napisano 22 Maj 2004 Napisano 22 Maj 2004 do gry mozesz zrobic jden model i drugi do finished works jako pelna pracka (ms2) daj znac to zainstaluje gta:vc
cardil Napisano 22 Maj 2004 Autor Napisano 22 Maj 2004 oto ostatni render. do pelnej karoserii brakuje jeszcze: klamek, lusterek, tylniego zderzaka, klapy bagarznika i wlotu powietrza miedzy p. szyba a maska.
Rekomendowane odpowiedzi