Napisano 20 Maj 200420 l No cuz. to jest moj pierwszy samochodzik. Prosze o komentarze odnosnie moich bledow.
Napisano 20 Maj 200420 l no model oki ALE MOGLBYS ZDJAC TEGO GIFA Z OPISU !!!!! JUZ CI TO PISALI NIERAZ...
Napisano 20 Maj 200420 l cardil - przeczytaj regulamin. poza tym że jest denerwujący, to nie powinno go być w ogóle. A matiz wygląda jakby walnął \"dzwon\" w ściane. Powinien miec lekko wyciągnięty przód, a nie płaski.
Napisano 20 Maj 200420 l Cardil fajny, niefajny ale ten podpis jest niezgodny z regulaminem wiec jest do usuniecia do zmiany czy jak tam wolisz czyt. tu wiecej informacji na ten temat :---PODPISY A REGULAMIN--- --edit-- Wiec to jest twój podstawowy błęd i nalezy go poprawić...
Napisano 20 Maj 200420 l no nie wiem, straszna wiocha ten podpis, no ale o gustach sie dyskutuje... a matiz oprocz tego co pisal kozioo jest ok poki co...
Napisano 20 Maj 200420 l Autor juz nie ma podpisu. a co do matiza to rzeczywiscie. nie zauwarzylem. dzieki.
Napisano 20 Maj 200420 l zamiast podpisu jest krzyzyk w ramce... to tez denerwuje ;) a matiz zapowiada sie spoko tylko ten przod za plaski
Napisano 20 Maj 200420 l tez sie ciesze ze w koncu ktos podchodzi do normalnych samochodow, matiz, stare renault, przeciez nie trzeba robic supersamochodow niewiadomo jak stunowanych wykadruj te rendery bo malo widac...
Napisano 20 Maj 200420 l Matiz normalnym samochodem? Chyba nie - kiedyś widziałem na stacji BP przed wjazdem do automyjni taką tabliczkę: Posiadacze samochodów marki Daewo Matiz korzystajaz myjni na własną odpowiedzialność. :) Ale już koniec OT:]
Napisano 21 Maj 200420 l kozioo: tzn. czemu? facet co obsluguje myjnie mial 5 wypadkow matizem i mu zostalo czy taka bryla ze myjki chacza?!?!?! codzi mi o normalne uzytkowe samochody niz jakies superferrari, porche RUF turbo czy inne enesiksy... rozumiesz
Napisano 21 Maj 200420 l Skilo - wiem, o co Ci chodziło, ale tak przy okazji powiązania hasła \"normalność\" i matiza mi się przypomniało. :) A tabliczka była dlatego, że odrywało jakieś owiewki.
Napisano 21 Maj 200420 l no tak ale co jest fajnego w modelowaniu czegos co totalnie nie wzbudza zadnych pozytywnych uczuc, na mnie matiz (ten prawdziwy) nie robi zadnego wrazenia, ale to nie ja go modeluje :) a co do modelu, to chyba za oble krawedzie, i zbyt prosty przod, to jeszcze za malo zeby cos powiedziec wiecej greets
Napisano 21 Maj 200420 l Autor RIP niestety matiz umarl. nie moge go otworzyc w maxie juz. nie wiem co sie stalo. oto ostatni render jaki zrobilem.
Napisano 21 Maj 200420 l Jeszcze nie jest stracone. Przejrzyj katalok w maxie > Autobeck .... Tam masz ostatnie 3 kopie zapasowe... A tak ogólnie to nie zapisuj plików przez save... ale przez save copy..... Model zapowiada się obiecująco. edit: Pisałem posta w tym samym czasie co Ty ;)... Pozdro
Napisano 21 Maj 200420 l co do odzyskiwana plikow -jak cos zapisujesz w scenie to nigdy niewylaczaj kompa pstrykiem (tzn odrazu z gniaztka czy tam powerem...) bo niewiem czemu se niezapisuje poczekaj az sie wszystko zapisze i ustawienia windy itp....to chyba jedyny sposob... ja jak mi sie niechcialo to zapisywalem na dwa pliki
Napisano 21 Maj 200420 l podoba mi się nawet lakierek - w sam raz na fiata 126p - powiedz jak go zrobiłeś??
Napisano 21 Maj 200420 l ja wlasnie robie fiata 126p :) taka prowizorke z nudow ... oczywiscie NURBSy co do matiza ... zapowiada sie niezle ... poczekam na rozwoj :)
Napisano 22 Maj 200420 l zipper: daj na wip, daj na wip, sam jezdze maluchem cardil:ale on jest krzywy, zobacz obok swiatel, dach
Napisano 22 Maj 200420 l Autor tak. dach jest do poprawki tak samo drzwi. wszystko to wina malych i niewyraznych blueprintow. pozatym nie mam blueprinta z gory i musze robic na oko. model nie bedzie za szczegolowy bo jest do bry GTA: Vice City. na screenach jest z ms x2. do gry bedzie bez ms.
Napisano 22 Maj 200420 l No to powiem, ze mi sie podoba, i jak zawsze mam prosbe, zapodaj nam siateczke. :)
Napisano 22 Maj 200420 l do gry mozesz zrobic jden model i drugi do finished works jako pelna pracka (ms2) daj znac to zainstaluje gta:vc
Napisano 22 Maj 200420 l Autor oto ostatni render. do pelnej karoserii brakuje jeszcze: klamek, lusterek, tylniego zderzaka, klapy bagarznika i wlotu powietrza miedzy p. szyba a maska.