Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 ... Co za krytyka... nie kazdy umie rysowac myszo... Nie oburzajcie sie tak niekture pracki rysowane tabletami, są nieraz duzo gorsze niz te moje wypociny... Żadna z prezentowanych nie zajeła mi nawet 45min, no dobra jak wam się tak nie podoba to się troszke wysile... przeciez to fun art... Dla mnie to troszke z deka przesada. (z tą swinio i kurczakiem to byl taki zart...:)) , tamta glowa pare stron wczesniej to pierwsze włączenie photoshopa,vampirek jedynie nie jest taki zly jak na 0,30h pracy... A z tej masakry miała byc super szegulowa pracka ale wyszedł shit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Nikt jakos tak nie krytykuje gumisia_pl i innych większych ode mnie lam... to troszke hamskie z waszej strony... reszte uwag opisalem powyzej...:( a i mam 15,5 roku zycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 teraz taka masakra...PHOTOSHOP7.0+mysz) :) Nie uwazasz,ze przesadziles dajac taka pracke ? :/ Bo jak dla mnie, to ani smieszne, ani "art" :P No ,a tak przy okazji : Czy masz dyslekcje ? Pytam sie, poniewaz 15 latek nie powinien juz popelniac bledow typu "ktury" ( i to wcale nie literowka :/ wiecej takich "smaczkow" w Twoim postach ). :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 dziż.... przestańcie się obrzucać ogórkami. to jest żałosne. co kogo obchodzi ile masz lat, co kogo obchodzi że włączyłeś po raz pierwszy ps'a, liczy się praca i tylko praca. z drugiej strony jeśli ktoś zamieszcza pracę, to przydałoby się ją komentować jako taką, a nie konieczność jej zamieszczania i wszelkie dyskusje nie mają większego sensu. Po prostu bądźcie dla siebie ludźmi, nie katujcie nas dennymi pracami i komentarzami dennych prac. proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Wcale nie mowie,ze nie mamy tu zamieszczac slabych prac ( sam tak robie ) , ale przynajmniej niech zamieszczaja tu furomowicze prace, ktore cos soba reprezentuja :/ Kilka machniec w PS to za malo wedlug mnie :P Hehe :] no nic :P pomaluje tego kolesia rano i poprawie kreske :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Przerazaja mnie rury wydechowe w polikach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 zabawa z filtrowaniem mojego speeda;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 3rdtrek, daj se luzu, dzieki salvator (jesden z moich guru...:)) 3rdtrek jak smiesz tak mnie krytykowac! na wątku georgasa (pierwsza praca costam...) nikt mu nienawzucal...moze za wyjątkiem mnie...:P co do tej dysleksji,wez poprawke na to ze niekture moje posty były pisane ok.12-1,2 w nocy, jestem juz troszkę "naćpany" o tej porze... Ten twuj "cybrog" tesz nie jest powalający :):):) -no coments Jedrush twoja pracka jest fajna i estetyczna.-O.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 co do cyborga, wygląda jak jakis amerykanski farmer,z a bardzo ludzki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Ja wcale nie chce sie klocic :] Moje pracki tez sa beznadziejne ,ale ja im poswiecam troche czasu :/ i pracuje nad nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 _________________?!?!?___________________________________________________ Dobra, zostawmy to... - rysojcie ludziska ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zi_q Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 No skoro juz zalozylem konto.. to moze pokaze jakas prace. (jestem bardzo poczatkujacy) Prosze o jakas ocene i lagodne podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 A co ta twoja praca przedstawia Zi_q?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 no chyba widac ze oko? mysle ze troche mu blasku brakuje, ale oprocz tego mile wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Jeszcze przez dłuuuugi okres czasu nie wyskoczę poza ten wątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Press F13. cholera.... dalem sie nabrac :P Dark Hunter. Radzilbym Ci najpierw jak najlepiej obcykac PS'a i nauczyc sie choc troche rysowac mysza. Tablet to nie jest nie wiadomo jakie urzadzenie, ktoro pozwoli Ci na rysowanie mega artow. Ja na tablet czekalem rok. Za ten czas poznawalaem fotoszopa i uczylem sie rysowac mysza. I oplacilo sie. Teraz fotoszop nie stanowi dla mnie jakiegos strasznego problemu, a i myszka rysuje calkiem niezle (jak na mozliwosci moje i myszy ofkoz). Nie wyobrazaj sobie nie wiadomo czego i nie przejedz sie na swoich oczekiwaniach co do tabletu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Heh .. pobawie sie wektorami i zobaczymy co wyjdzie :] Narazie tylko kilka elementow stworzylem ... za malo czasu na to mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Troche w tym tygodniu rysowałem i to moje wypociny pierwsza pracka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 druga pracka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 i trzecia pracka , prosze o komentarze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 twarz jest z deka beznadziejna, ręka o wieeeeele lepsiejsza, bez jakis szczegulikow, ale fajnita ta trzecia ma jakis potencjał nie wiem po co dałes ten wyblakły czerwony; trzymaj się bardziej .... w kupie, niektore kolorki jakis takie wyrwane z kontekstu...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 georgas reka najlepsiejsza . co do rycerzyka jest w porzo, tylko czemu tak od frontu !? ta reka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Fajny ten Paź :) lub rycerzyk :) (fajne tło) a co do gregorasa bo cwicz cwicz i cwicz bo :( bedziesz chleb ze smalcem jadł jak bedziesz chciał to sprzedac :D ale dłoń to super wyszła troche dziwne kolory i brak hightlights & shadows. === ja mam pomysł tylko musze wiecej rysowac :D === to sie moze okaze niedługo TPSA DISCONNECTING PEOPLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Twarz jest troche skrzywiona, ta postać to wogóle niewiadomo co przedstawia, a ręka..... ręka całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 A to mój speed skretch 10-15 minutek ruszania nadgarstkiem :) Ocenic porsze moja "czarwona odmiane smutku" :) Czy to jest dział beginner ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Chyba te mysz uduszę... taka pracka JedI, troche roboty z ni bylo WIELE żeczy NIE-wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Co do czarownicy to fajnie wyszła wbrew pozorom...:) jak na taki speed to dobrze. kurde musze kupic tablet i skaner !!! bo sie pocwiartuje ! mam cały stos takich bazgrolow w chacie (jak czarownica np.)(napewno 100x lepsze odjedi..:)> mogłbym zamicic doszczętnie cały wątek....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 spoko oko Hunter:) ten jedi to tabletem czy mousem?? Kurde ta szara pracka gre... cos w sobie ma takie cos no :D:D:D:D wypas daje do myslenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Hmm.. cos :] Jeszcze nie nazwalem... pobawie sie tym dluzej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 chlopaki, nie widzicie tego miernoctwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Ja u siebie widze :] ale jednak cosik kombinuje dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 3rdtrek ta glowka wypasik.całkiem dobrze to cieniowane- to ma byc jakis techno-ork czy cos, zamiast tego metalu dalbym normalną głowke i jakieś kable...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 orientujecie sie moze w jakiej cenie moge kupic tablet taki 0,5profesionalny a4 najlepiej. - odpaliłem photoshopa, może coś sklece.........................:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Dzieki tabletowi nie bedziesz lepiej rysowal - Serio. Druga sprawa : Mozesz starac sie nie postowac,post pod postem ? Zasmieca to niepotrzebnie forum. Nie lepiej edytowac poprzednia wiadomosc ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 na pewmo rysonki będą dokładniejsze lepsze. Na papierze rysoje już bardzoo długo, mam setki pracek. tablet jest napewno bardziej ludzki niż myszka...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Masz Dark Hunterze racje tablet bardziej czujesz niż mysz i jest wygodniejszy.Ja mam Wacom Volito A6 i jest bardzo dobry i wygodny ,polecam ci go kupić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 .....Boss.....musialem dyrastycznie zmniejszyc jakość, bo obrazek mial 2kb za duzo...HAMSTWO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 georgas masz a6? chcialem miec a4 myslalem ze jeszcze będzie nie wygodnie. a5 byłby w pozo... thx za rady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 za ile tego wacoma kupiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 za 260 zł ,a A6 jest wystarczający,też myślałem ze za mały ale jest w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 DarkHunter - jak mozna przez 2 kb zmniejszyc drastycznie jakosc? Tlumaczenie,ze pracka wyglada beznadziejnie, z powodu obnizenia jakosci jest smieszne :/ Wystarczylo zmniejszyc obrazek o te kilka px, albo uzyc opcji w photoshopie : save for web :/ Robie design do stronki o prince of persia( nie zamieszcze go w necie, robie dla wlasnej satysfakcji i zeby wprawy nabrac :] ) Stworzylem w tym celu amulecik(photoshop) - do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 ocena: może byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Dark Hunter ile czasu spedzasz nad swoimi pracami ??? Zróbcie cos spoko z mniejwiecej proporcjami ludzi ;) jesli ktos chce moge podesłac ksiazke z proporcjami jesli niema. Bo ktos tam kiedys powiedzał ze olipne jest :| zamiast isc do przodu to sie cofamy lub stoimy. Ja widze po sobie ze ide małymi kroczkami ale ide. Czasami srogia ocena daje kopa i mobilizuje wiec COME ON. Serdenidze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 nigdy do konca nie zalezało mi na realizmie, często rysowałem karykatury. Ciężko się będzie przestawic..:)thx, nie wiecej niz 1h : .Nie mam czasu się wciągac w rysunek (narazie) może w te swięta ...?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 ale to co ty rysujesz to nawet karykatura karykatury ciezko nazwac..sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Wlasnie :/ Zauwaz,ze z kazda praca powinnismy sie lekko posuwac do przodu, a nie cofac :/ Jesli chcesz na sile kupowac tablet graficzny, to pamietaj , ze jakos wielu uzytkownikow tworzy tylko i wylacznie myszka, a jednak maluja niezwykle dziela. Sam narazie tworze slabe prace, ale jak juz wspomnialem - poswiecam im troche czasu i czegos sie zawsze ucze. Jest wiele tutkow i ksiazek na temat rysowania, sam zaczynam dopiero sie uczyc - na forum podawali m.in link do ksiazki o rysowaniu komiksow. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 gdzie ten link do ksiazki mozna znalesc? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=11248 - prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 a mnie szlak trafia jak dark hunter pisze dwa posty jeden pod drugim, jeszcze bardziej mnie trafia że robi to od dawna i nikt mu w tym narazie nie przeszkodził :/ ludzie, ten wątek eksperymentalny, jeśli robicie coś nowego, w nowej technice, w nowym programie, nowy pomysł, może próba perspektywy ble ble to wrzucajcie tutaj, ale olaboga, nie róbcie z tego zakazanego wątku dla przedszoklaków. Bez urazy dark hunter, ale mógłbyś się powstrzymać z zamieszczaniem tych "prac" bo to nie ma najmniejszego sensu. produkujesz tandete masowo i nie ma najmniejszego progresu z twojej strony :/ jak na mój gust, to zamiast kupować tablet przerzuć się na inną branżę rozrywki ... każdy ma jakiś ukryty talent - np. może ładnie śpiewasz i o tym nie wiesz :> weźcie na wstrzymanie i zamieszczajcie prace zgodne z temat wątku, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Mesje Savator good job U done :D nareszcie ktos odwazny ja moze zeskanuje kikla poich prac z zerówki i 1 kl i porównamy :D kot lepiej :) Co do ksiazek to te linki co kolega wyzej podał to one niechodza jakos ale jesli ktos chce to moge podesłac komus :) narazie mam 2 spoko sa .... Smakołyk dnia : LORD OF THE RINGS MUSIC downloaded by kazaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi