Napisano 28 Sierpień 201014 l Witam, Szybkie 2 biura. Nie są to projekty, to wizki katalogowe. Zapraszam do komentowania. Ewert
Napisano 28 Sierpień 201014 l bardzo czysto i katalogowo ładnie. nie pasuje mi tylko tex paneli, z tymi ciapkami nie pasuje do tej czystości i odciąga wzrok
Napisano 28 Sierpień 201014 l Bardzo fajnie wyszło,jedyne co to smooth grupy na krzesłach Ci się posypały :P salut.
Napisano 28 Sierpień 201014 l mi się wydaje że parkiety za płasko wyszły :) Nie ma racji. To jest wizka - ma być czysto i spokojnie. bardzo czysto i katalogowo ładnie. nie pasuje mi tylko tex paneli, z tymi ciapkami nie pasuje do tej czystości i odciąga wzrok Ma racje. Można by przepuścić tę teksturę przez jakiś program rastrowy. Bardzo fajnie wyszło,jedyne co to smooth grupy na krzesłach Ci się posypały :P salut. Kurde. Też to zobaczyłem i chciałem rzucić niczym mięsem by zabłysnąć, a tu klops. Ładne te wizki. Nawet mógłbym w takim biurze popracować pod warunkiem, że siedziałbym plecami do ściany. Brakuje modelki. Ładna noga wszystko zdobi.
Napisano 28 Sierpień 201014 l Bardzo przyjemne rendery Evert!. pierwszy podoba mi się najbardziej (dużo się dzieje, ale meble przy tym dalej wyraźnie się wybijają na 1 plan - co nie jest łatwe do uchwycenia). Jedna rzecz do której bym się przyczepił (co i tak nie wnosi nic do ogólnego bardzo dobrego odbioru wizualizacji) to coś dziwnego dzieje się ze swiatłem nad tymi wąskimi oknami - na obrazkach 2 i 5 - wydaje się że światło wyłazi z pod futryny). Wariacja kolorystyczna z monochromem nie potrzebna - ta kolorowa wersja wygląda lepiej.
Napisano 28 Sierpień 201014 l Wyszło fajnie, jedyne co się rzuca w oczy to przy drugim biurze dziwnie nie pasuje mi światło na suficie. A no i jeszcze klamka, może to kwestia gustu, ale jest straszna, gdyby była kobietą rzekłbym, że nie w moim typie :P A blędu ze smoothem jakoś samodzielnie nie zauważyłem :P Ogólnie spoko :)
Napisano 30 Sierpień 201014 l Autor Dziękuje za komentarze. Dunuś- nie rozumiem Twojego komentarza. Co znaczy że płasko? Chodzi o to że nie dałem mapki bump do materiału? Plasti - tak, On, Raya i Uwu. Xiz0r - Też o tym myślałem, ale zostawiłem. Zrobienie i zakończenie zlecenia jednego pomieszczenia to 2 dni wraz z uwagami od klienta, wiec takie rzeczy jak krzesła dawałem z strony producenta. indian- sciągnij sobie te krzesła i zobacz jaka jest siatka. dac77 - Zgadzam się, nie pomyślałem o dodaniu ludzika w 2d. Loki- to lampy tak mocno świeca ;) predator747 - spoko Jeszcze raz dziękuje za sugestie :)
Napisano 30 Sierpień 201014 l Ładne wizki, fajne kolory. Nie pasują mi te ciemne kropki na parkiecie. dunuś - parkiet to nie dechy w wiejskiej chacie. Dobrze zrobiony parkiet jest gładki jak jak płyta meblowa
Napisano 31 Sierpień 201014 l Ciekawe. Wyszło fajnie, na wizki jak najbardziej pasuje, ale uważam że trochę za jasne są rendery.