dziadek3D Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 ...no to ja sie nie nadaję ...jestem konfliktowy i nic nie umiem.... trzeba umierać....:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Jeśli nie zamierzasz w najbliższym czasie pracować w Sony Imageworks (lub podobnej dużej korporacji, w której trzeba swoje artystyczne wynurzenia czasami schować w kieszeń) to możesz spokojnie robić dalej swoje Dziadku! Nie spiesz się do grobu za bardzo. Nie ucieknie nam i tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 dokladnie Krisu, nikomu nie nalezy zyczyc smierci, bo stamtad juz nie ma powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Jak by co Castorama zawsze pod reka. Na miejscu deski mozna przyciac na miare jak juz bedzie sie mialo dosyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Serio? Ja tylko widziałem pdf :) Tutaj pewnie będzie dopiero za dwa tygodnie. Dzięki :) Serio. 2 strony sa animce poswiecone. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 jak zwykle bym polemizował.... wielu zaczeło zyć dopiero po śmierci....:)))...Van Gog...na przykład... za życia był idiotą.... ale może starczy bo popsuje porzadek na watku (jak zwykle)....:)) Kris_R ..będe robił... przekonałeś mnie ...umieranie odkładam na potem...:))) Traitor ..ciweszę suię ze mine czsami po cichu odwiedziesz...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikaria Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Czesc Igor! Ciekawe co piszesz na temat pracy w duzym studio, musze powiedziec ze mam zgola odmienne zdanie, niekoniecznie praca w duzym studio oznacza brak artystycznego wkladu. Przynajmniej w PDI daja nam troche swobody jesli chodzi o acting, wiadomo, rezyser ma swoja wizje i z reguly wie czego chce, ale mimo wszystko jest troszke miejsca na swoja inwencje tworcza :). Maciek PDI/Dreamworks, tak jak Pixar i Bluesky to firmy poświęcone animacji jako takiej więc podejście do wkładu jednostki jest zgoła inne. Dzięki że zwróciłeś mi na to uwagę, powinienem był sprecyzować -- chodziło mi raczej o wytwórnie VFX. Część tego jak osobiście odbieram ten typ pracy bierze się też z moich zainteresowań. Uwielbiam animację postaci ale mam sporą potrzebę 'maczania palców' we wszystkich aspektach produkcji co w większym zespole nie jest po prostu ani praktyczne ani możliwe :) Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez Ikaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwastek Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 chapeau bas za animacje, a przede wszystkim za informacje :) tych nigdy za dużo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikaria Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 a przede wszystkim za informacje :) tych nigdy za dużo ;) Fajne, aktywne forum więc dzielić się tym co wiem jest przyjemnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekGliwa Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Hej Igor, dokladnie, w duzym studio jest sie zaszufladkowanym i zajmuje sie dosc waska dziedzina. Wiadomo ze animator nie bedzie robil tekstur czy oswietlenia i vice versa, wiec duze studio to nie miejsce dla kogos kto lubi zajmowac sie wieloma rzeczami na raz. To co jest fajne w DW to fakt, ze ma sie dostep do wszelkich szkolen, wiec jak Cie interesuje inna dziedzina to zawsze mozna sie w niej podszkolic. Tymbardziej ze jest sie od kogo uczyc :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Fajna fabułka, duży plus za panią robot i jej seksowny głosik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Bardzo miło się to ogląda. Nie przeszkadza mi brak zawiłej fabuły czy super zaskoczenia na końcu ;] Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikaria Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 dzięki breja i mateusz_s :) a właśnie, która postać wam bardziej przypada do gustu? mam wrażenie że facetom bardziej podoba się Lola podczas gdy kobiety są raczej podzielone. ciekaw jestem jak je odbieracie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi