Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

wrzucam co mam na razie.

pierwszy jako taki projekt kt贸ry mam zamiar (musze) sko艅czy膰.

Z g贸ry dzieki za wszystkie rady konstruktywne, przydadz膮 si臋.

kitchen3.jpg

http://img830.imageshack.us/f/kitchen3.jpg/

Co do samego projektu. Brakuje jeszcze okapu, kuchenki na wyspie, No i na 艣cianie b臋dzie umieszczona zabudowana szafka na piekarniki, mikrofal贸wke itp.

Po za tym przyda艂yby si臋 jakie艣 kuchenne akcesoria, tylko za bardzo nie chce mi sie robi膰 ich, bo z modeling nie jest moj膮 dobr膮 stron膮, a zale偶y mi na czasie.

mo偶e znacie jakie艣 fajne darmowe strony z takimi rzeczami?

Edytowane przez Mimar

• Odpowiedzi 50
  • Wy艣wietle艅 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

troch臋 za bardzo skompresowa艂e艣 obrazek, poza tym zaszumienie zabija i trudno szczeg贸艂y doj偶e膰.

kuchnia twojego pomys艂u czy wygl膮d ustalony? zastanawia mnie u偶yteczno艣膰 tych luk na ko艅cach szafek i wyspy gdzie logika sugerowa艂aby zape艂nienie tego t膮 ostatni膮 szafk膮.

I lod贸wka... ja bym jej nie wstawia艂 tak po 艣rodku, ale to tylko moje osobiste odczucie.

zamierzasz robi膰 uchwyty? bo wydaje mi si臋, 偶e jedna szuflada takowy posiada, czemu nie reszta?

jaki艣 czarny pasek wylaz艂 na oknie po lewej

Napisano
  • Autor

tak pomys艂 jest m贸j. za bardzo na projektowaniu sie nie znam, bo dopiero zaczynam. Projekt jest jeszcze do zmian, wszystko mo偶na zmieni膰. wyspa zainspirowa艂a mnie jako taka, poniewa偶 w pierwszej wersji mial nad ni膮 znajdowa膰 si臋 okap w kszta艂cie liery L, wi臋c tak juz zosta艂o.

co do tej zabudowy przy 艣cianie zgodze si臋, 偶e mog艂aby tam si臋 znale艣膰 na dole szafka, ale na razie zostawie i zobacze co z tego wyjdzie. a lod贸wka ;/ ogolnie pomieszczenie nie bedzie o艣wietlane tylko z jednej strony bo kuchnia jest otwarta, wi臋c zas艂ania膰 bardzo nie bedzie reszty (tak jak mowie, za bardzo sie na tym nie znam, a projekt jest jeszcze do korekty)

co do kompresji, ten render o ile pami臋tam jest w low, albo w medium robiony i to mo偶e by膰 pow贸d. a co do zaszumienia, nie wiem jak go usun膮膰. poprosi艂bym o rady;)

z g贸ry dzieki

Napisano

z zaszumeineim zale偶y czym 艣wiecisz (g艂贸wnie zwyk艂e vray light potrafi da膰 du偶o szumu), w wielu przypadkach wystarczy tylko zwi臋kszy膰 subdiv, a medium powinno starczy膰 na taki render.

o艣wietlenie te偶 mo偶naby troch臋 o偶ywi膰, ale z tym mo偶na poczeka膰.

jak ju偶 wolisz mie膰 te luki w szafkach to radzi艂bym je p贸藕niej czym艣 ozdobi膰, bo same niespecjalnie wygl膮daj膮.

Czekam na UPa,

keep goin'

Napisano
  • Autor

Ma艂y up. doda艂em pare rzeczy, lecz nadal brakuje w kuchni 偶ycia i jaki艣 kuchennych akcesorii ( nie chce mi sie ich robic sam. bo zajmuje to du偶o czasu, a ja nie mam jego a偶 tyle) jakby kto艣 zna艂 jakie艣 fajne strony z takimi modelami bylbym wdzi臋czny.

attachment.php?attachmentid=74193&stc=1&d=1283286763

oczywi艣cie opinie mile widziane i korekty :)

dzieki ufol za porady :) ciesze si臋, 偶e kto艣 tutaj zagl膮da i podpowiada

pozdrawiam

Napisano

Ha nikt nie ma czasu na modelowanie;) Jednak warto go znale藕膰 i wymodelowa膰 porz膮dnie elementy kt贸re si臋 cz臋sto powtarzaj膮 w wizkach i je potem wykorzystywa膰 w艂a艣nie by oszcz臋dzi膰 czas...wi臋c do dzie艂a:D 偶eby ci臋 zmotywowa膰 mo偶e znajd臋 jutro w pracy chwile i podrzuc臋 ci m贸j flagowy czajnik:D

Napisano
  • Autor

dobry up, poniewa偶 mam bardzo ma艂o czasu. Mam dosy膰 szerokie plany co do tego projektu, wi臋c prosz臋 o konstruktywne rady :) attachment.php?attachmentid=74556&stc=1&d=1284666245

Napisano

My艣l臋 偶e m贸g艂by艣 doda膰 jeszcze par臋 szczeg贸艂贸w i bra膰 si臋 za teksturowanie. By艂o by super gdyby艣 spr贸bowa艂 sam zrobi膰 te akcesoria.

Dawaj dalej. Daniel :)

Napisano
  • Autor

tak, wiem, 偶e by艂oby lepiej, jakbym wszystko zrobi艂 sam :)

ale teraz mam straszne zamieszanie i zupe艂ny brak czasu, na bawienie sie w modelowani :)

dlatego sko艅cz臋 ten projekt i zaczn臋 robi膰 typowe studia w 3ds maksie;p

Napisano

Heh... Je偶eli to jest zam贸wienie to ja na twoim miejscu bym si臋 za wszelk膮 cen臋 stara艂 偶eby to by艂y moje modele. No ale jak chcesz. Tu masz troch臋 ca艂kiem fajnie wygl膮daj膮cych:link

(10 min w googlach) :)

pzd. Daniel

Napisano

http://3dmodelfree.com/ a no jest te偶 ten serwisik z modelami.

Proponuj臋 walczy膰 do oporu, najpierw spr贸buj zrobi膰 W艁ASNY model, potem pobaw si臋 gotowcem, si臋gnij po to jako ostateczno艣膰. Zale偶y mi na tym aby艣 podni贸s艂 sw贸j skill ;)

Polecam te偶 zrobi膰 jak膮艣 kuchni臋, kt贸rej projekt zosta艂 ju偶 wykonany, przejrzyj katalogi takie jak np. Dobre Wn臋trze itp.

Napisano
  • Autor

jedidan: to nie jest projekt na zam贸wienie, lecz na zaliczenie, wi臋c nie musz膮 by膰 to koniecznie moje modele, wa偶ne, aby projekt by艂 m贸j. Zale偶y mi na czasie, wi臋c st膮d s膮 te nie moje modele. A modele 艣ci膮ga艂em w艂a艣nie ze strony kt贸r膮 mi poda艂e艣 :) cho膰 i tak dzi臋kuje za podarowany mi czas:)

Dunu艣: Dzi臋ki za link:) tej strony jeszcze nie widzia艂em. co do projekt贸w kuchni z katalogu :) to jak ju偶 wy偶ej wymienia艂em, 偶e jest to na zaliczenie;/

ale na pewno jak sko艅cz臋 z tym projektem pobawi臋 si臋 nad jakim艣 konkretnym modelingiem i studiowaniem projekt贸w wn臋trz z katalog贸w :)

Napisano

W ka偶dym razie bardzo chc臋 zobaczy膰 koniec. ;)

Keep working! Daniel.

//Projekt mi si臋 bardzo podoba. :)

Napisano
  • Autor

stworzy艂em now膮 :) dok艂adniejsz膮 i 艂adniejsz膮 wed艂ug mnie szafk臋 pod 艣cian臋

Wrzucam, bo mam pewien problem :) chcialbym, aby szare fronty odbija艂y 艣wiat艂o, ale 偶eby nie by艂o wida膰 odbicia, tylko taki jakby rozymy obraz ;p cos takiego matowego;/ no i 艣wieci艂em hdri, zeby odbicia uzyska膰, ale nie do ko艅ca wiem, czemy pojewi艂o mi si臋 to na rederze w tle. kiedy艣 robi艂em i takiego czego艣 nie by艂o;/

attachment.php?attachmentid=74597&stc=1&d=1284796429

Napisano
  • Autor

coraz bardziej wkr臋ci艂em si臋 w ten projekt :P wi臋c wrzucam co dzisiaj zrobi艂em

attachment.php?attachmentid=74598&stc=1&d=1284804467

Napisano

Och ta okropna czer艅 i szaro艣膰... Bardzo zimno i nie fajnie to wygl膮da moim zdaniem.

Ciemny jestem i nie rozumiem gdzie masz problem z tymi odbiciami? Odbicia r膮czek maj膮 by膰 bardziej rozmazane? Je艣li tak to sam czekam na odpowied藕 :)

Pzd. Daniel

Napisano
  • Autor

kolorystyk臋 zawsze mo偶na zmieni膰 :)

chcia艂bym znale藕膰 troch臋 cieplejsze drewno:) a szaro艣膰 spowodowana jest o艣wietleniem;/ to te偶 jest czer艅

attachment.php?attachmentid=74603&stc=1&d=1284818452

Edytowane przez Mimar

Napisano

Powoli Zaczyna fajnie wygl膮da膰. M贸g艂by艣 zmniejszy膰 reflection na okapie i pod艂odze.

W tej wersji podoba mi si臋 ten odcie艅 br膮zu na drzwiczkach po prawej pod 艣cian膮. Mog艂o by by膰 troch臋 wi臋cej miejsca na palniki (jakie艣 takie st艂oczone s膮.

Og贸艂 fajny.

Czekam na kolejne up'y, Daniel :)

Napisano
  • Autor

dodaje ostani chyba render na dzisiaj:) do poprawy: tekstury drewna, wyko艅czenie blatu(albo opcja, kt贸ra jest na wyspie, albo klasyczny blat: co wolicie). czekam na rady :)

mam pytanie, jak usun膮膰 ziarno na frontach ?

dzi臋ki wielkie jedidan za motywuj膮ce komentarze:)

attachment.php?attachmentid=74613&stc=1&d=1284840550

Napisano

No, no... Co do blatu to nie wiem, kt贸ry lepszy ale co si臋 sta艂o z okapem? Wszystko jest elegancko kwadratowe, a tu BUM co艣 takiego. Wola艂em poprzedni. Pami臋taj o zrobieniu zlewu i powi臋ksz te palniki. :)

PS. Fajne krzes艂a.

Daniel.

Napisano
  • Autor

w艂a艣nie chcia艂em zrobi膰 taki kontrastowy ten okap (nie wiem czy wysz艂o)

poza zlewem, mam jeszcze w planach zrobi膰 po lewej stronie st贸艂 jadalny, z krzes艂ami i o艣wietleniem, aby zape艂ni膰 t膮 lew膮 stron臋:)

mam nadzieje, 偶e 艂adnie to wyjdzie: stolik na tle jakiego艣 krajobrazu:)

Napisano

Z tym okapem nie wysz艂o. Ca艂kiem niedawno zamawiali艣my kuchni臋 do siebie do domu wi臋c jakby co, przejrza艂em setki projekt贸w i jestem w temacie :)

Mo偶e i si臋 myl臋 ale on po prostu si臋 gryzie. Jeszcze przez to 偶e tak mocno odbija otoczenie to tworzy si臋 tam taka zapa艣膰. (wiem, wiem- tragizuj臋) A co do sto艂u to znalaz艂e艣 brakuj膮cy element. (a nie wiedzia艂em co mi nie pasuje) ;)

pzd. Daniel

Napisano
  • Autor

Doda艂em t艂o za oknem(wiem, 偶e na g贸rze si臋 ono troch臋 rozci膮gn臋艂o), usun膮艂em okap, aby nie rzuca艂 si臋 za bardzo w oczy. Dodaje poza renderem ustawienia. prosz臋 o rady:) aby projekt wygl膮da艂 realistyczniej:) chocia偶 wiem, 偶e tekstury drewna le偶膮, ale musz臋 po膰wiczy膰 jeszcze unwrap map:) i mam nadzieje bedzie lepiej.

97cc2d15.jpg

ba19ad4d.pngfd93878f.png2ed753c7.png95febbe1.pngbc7a7989.png6f3a07c5.pngac7041fe.png

Napisano
  • Autor

dodaje takie drobne dekoracje do wyko艅czenia mojego projektu:) jak wam sie podoba?

prosz臋 o konstruktywne rady. dzi臋ki jedidan za komentarze i motywacje do dalszej pracy

7b3624bb.jpg

pozdrawiam

Napisano

Wygl膮daj膮 bardzo fajnie ale s膮 niepraktyczne. Ja bym tu widzia艂 jakie艣 s艂oiki itd. itp.

Po prawej stronie pod 艣cian膮 przyda艂y by si臋 lampki nad blatem (takie wmontowane w szafki)

z6141888X.jpg

Jest to bardzo pomocne :)

Napisano
  • Autor

Mam pewne pytanie. Jaka opcj臋 powinienem zmieni膰, aby w szklanych frontach szafek i panelu po lewej stronie, odbija艂o si臋 nie vraylight, tylko plane z krajobrazem. Do艂膮czam dla lepszego zrozumienia render.

z g贸ry dzi臋ki. pozdrawiam

attachment.php?attachmentid=74652&stc=1&d=1285012308

Napisano

Do reflection dodajesz Bitmap臋 (krajobraz), a jak nie zadzia艂a to baw si臋

. Ale reflection powinno rozwi膮za膰 problem.

Daniel.

//Co艣 mo偶e nie dzia艂a膰 bo ja u偶ywam mentala ;P

//A t艂o da艂e艣 na BG czy zrobi艂e艣 p贸艂 okr膮g艂y plane?

Napisano
  • Autor

s膮dz臋, 偶e jak dodam do reflection dodam bitmap臋 z krajobrazem, bo nie b臋dzie widoczne nic, co jest przed nim (konkretniej ramy okna, blat贸w, pod艂ogi)

chodzi w tym o to, 偶e zamiast 艣wiat艂o kt贸re si臋 odbija powinno przechodzi膰 przez vraylight i dochodzi膰 do plane z krajobrazem. a tak si臋 nie dzieje. nie wiem jak uzyska膰 taki efekt ;/

Napisano
Mam pewne pytanie. Jaka opcj臋 powinienem zmieni膰, aby w szklanych frontach szafek i panelu po lewej stronie, odbija艂o si臋 nie vraylight, tylko plane z krajobrazem. Do艂膮czam dla lepszego zrozumienia render.

z g贸ry dzi臋ki. pozdrawiam

W opcjach vray light wy艂膮cz Affect reflections.

Napisano

B臋dzie widoczne poniewa偶 on odbija tak偶e otoczenie. (ja tak mam w 艂azience)

Napisano
  • Autor

kolejny up. sporo zmian kolorystycznych. doda艂em ziele艅 dla o偶ywienia wn臋trza. Co o tym teraz s膮dzicie? prosz臋 o rady?

attachment.php?attachmentid=74776&stc=1&d=1285436393

Napisano

nic nie widac, nia ma zadnego pliku

dodaj jakis direct light imitujacy slonce....

Napisano
  • Autor

jak nic nie widac?

scena jest o艣wietlana vray lightami i vray sun?

mam jeszcze doda膰 free directa? gdzie?

Napisano

no pliku nie ma, upload sie sypnal.....

jak masz vray suna to nie, ale cos nie widac jego efektow...

Napisano
  • Autor

dodaje zatem jeszcze raz, troszk臋 pozmienia艂em to co zd膮偶y艂em i uwa偶a艂em za stosowne. prosz臋 o ocen臋 i rady :)

dbe52caa.jpg

Napisano

Witaj.

Je艣li 膰wiczysz tylko rendering, nie mam do tej pracy nic, mimo 偶e kuchnia jest typowo studyjna - taki wydzielony kawa艂ek w wielkim hangarze. No ale s膮 takie, wi臋c si臋 nie czepiam.

Je艣i chcesz 膰wiczy膰 wizualizacje architektoniczne, zacznij mo偶e od pocz膮tku, bo to co da艂e艣 powy偶ej jest s艂abe, i nie m贸wi臋 tu o estetyce ani o gu艣cie.

1. Pope艂niasz podstawowy b艂膮d - nie trzymasz skali. O ile krzaki mog艂y takie wielkie wyrosn膮膰, o tyle hokery na pewno si臋 nie skurczy艂y. Skala jest du偶o wa偶niejsza ni偶 "fotorealizm". SKALA SALA SKALA!!!

2. Szacuj膮c wysoko艣膰 pomieszczenia po wysoko艣ci blat贸w, to graniczna warto艣膰 dopuszczalna do mieszkania. A przecie偶 masz taki hangar...

3. Projektowo s艂abo. Dla mnie kuchnia jest najwa偶niejsza w ca艂ym domu.

- kawa艂 drogi z kuchenki do zlewu - wyobra藕 sobie, 偶e zaczyna ci kipie膰 garnek z makaronem

- analogicznie piekarnik

- brak blatu roboczego przy lod贸wce (je艣li lod贸wka jest mi臋dzy oknami) - przynosisz torb臋 z zakupami i co? Albo wyjmujesz produkty na 艣niadanie?

- analogicznie piekarnik

- po co rozdzieli艂e艣 blat roboczy tymi szafkami? To zb臋dne utrudnienia pracy.

ZAWSZE przed rozpocz臋ciem roboty przemy艣l co chcesz zrobi膰.

Mam nadziej臋 偶e si臋 nie zrazisz, te uwagi to tylko dla Twojego dobra.

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki za komentarz. Du偶o mi da艂 do zrozumienia, aczkolwiek jest pare drobnych rzeczy jakie chcia艂bym sprostowa膰.

Piekarniki teraz cz臋sto chowa si臋 w zabudowanych szafkach osobno pod 艣cian膮. Ta szafka dziel膮ca blat przy 艣cianie to lod贸wka zabudowana. Zrobi艂em j膮 dlatego tam, poniewa偶 pod 艣cian膮 z piekarnikiem by艂o by zupe艂nie gorzej. za lod贸wk膮 jest blat z szafkami na zastaw臋 sto艂ow膮, pod blatem jest zmywarka. Cz臋sto stosuje si臋 kuchenki na wyspie, to jest coraz cz臋艣ciej wybierana opcja, poniewa偶 podczas gotowania ma si臋 kontakt z salonem, kt贸ry w moim projekcie znajduje si臋 na przeciwko. Co do usytuowania wyspy, przyznam si臋, 偶e przesun膮艂em j膮 troche od zlewu, poniewa偶 kompozycyjnie mi nie gra艂o :) ale wiem ju偶, 偶e nie powinienem si臋 tego trzyma膰.

Co do og贸lnego projektu kuchni to plan pocz膮tkowy by艂, aby zrobi膰 z niej dosy膰 dynamiczn膮 kompozycj臋. dwie trzy r贸wnoleg艂e s艂upy i kontrastuj膮ca bry艂a pod oknem.

Dzi臋kuj臋 za akceptacj臋 renderu :) a kuchnia zapewne mimo mojej obrony i tak b臋dzie oceniana przez pani膮 profesor w szkole

Pozdrawiam i jeszcze raz dzi臋kuje za komentarz

Napisano

Czyli lod贸wka nie jest mi臋dzy oknami, a obok zlewu...

Wywal j膮 na koniec ci膮gu, pod okno. Na 艣rodku bez potrzeby zawala miejsce.

Nie czepiam sie 偶e piekarnik jest w zabudowie, tylko 偶e cholernie gor膮cej blachy, kt贸ra ci臋 parzy w pazury, nie masz gdzie odstawi膰.

Jak dla mnie nie musisz sie broni膰.

Nie wiem na jaki predmiot ta wizka, ale pewnie wystarczy.

Co innego je艣li to mia艂by by膰 projekt do realizacji...

Napisano
  • Autor

na szcz臋艣cie projekt jest jako zaliczenie projektu wn臋trza. Chodz臋 do liceum do klasy architektonicznej. To jest moja pierwsza wizka w tym programie. Je艣li chodzi o projektowanie to du偶ego do艣wiadczenia nie mam. Raczej chodzi艂o mi w tym projekcie, 偶eby 艂adnie wygl膮da艂. Co do lod贸wki to boj臋 si臋, 偶e b臋dzie za ni膮 strasznie ciemno, ciemniej ni偶 jest teraz.

tak przy okacji, jak mog臋 zrobi膰 o艣wietlenie pod szafkami wisz膮cymi w kszta艂cie halogen贸w, bo LightIES s膮 jedynie punktowe, a widzia艂em gdzie艣 inne rozwi膮zania?

Napisano
Witaj.

3. Projektowo s艂abo. Dla mnie kuchnia jest najwa偶niejsza w ca艂ym domu.

- kawa艂 drogi z kuchenki do zlewu - wyobra藕 sobie, 偶e zaczyna ci kipie膰 garnek z makaronem

- analogicznie piekarnik

- brak blatu roboczego przy lod贸wce (je艣li lod贸wka jest mi臋dzy oknami) - przynosisz torb臋 z zakupami i co? Albo wyjmujesz produkty na 艣niadanie?

- analogicznie piekarnik

- po co rozdzieli艂e艣 blat roboczy tymi szafkami? To zb臋dne utrudnienia pracy.

ZAWSZE przed rozpocz臋ciem roboty przemy艣l co chcesz zrobi膰.

Jak pokaza艂em ten projekt wczoraj mamie to powiedzia艂a to samo :D

Co do lod贸wki to teraz te偶 jest ciemno, zr贸b tak jak pokazywa艂em ze 艣wiat艂ami,

nie wiem co trzeb zrobi膰 w vr ale w mr da艂bym zwyk艂e omni.

pzd. Daniel

Napisano
  • Autor

dzi臋ki. wszystko rozumiem, ale chyba ju偶 nie chce mi si臋 zmienia膰 g艂贸wnych za艂o偶e艅 projektu :) mo偶e kiedy艣 powr贸c臋 do tej funkcji i zrobi臋 porz膮dn膮 ergonomiczn膮 kuchnie, ale na ten czas chcia艂bym poprawi膰 styl i realizm. co proponujecie:) ponaglam pytanie co do tych haloogenowych 艣wiate艂? jak je mog臋 zrobi膰?

Napisano
  • Autor

dzi臋ki za pomoc, widzia艂em ju偶 gdzie艣 ten tutorial, ale nie moge w nim znale艣膰 informacji na temat tworzenia 艣wiat艂a w dowolnym kszta艂cie (chodzi mi konkretnie o stworzenie pod艂u偶nych lamp pod szafki wisz膮ce). Nie wiem czy da si臋 uzyska膰 taki efekt ze 艣wiate艂 punktowych ;/

Napisano
dzi臋ki za pomoc, widzia艂em ju偶 gdzie艣 ten tutorial, ale nie moge w nim znale艣膰 informacji na temat tworzenia 艣wiat艂a w dowolnym kszta艂cie (chodzi mi konkretnie o stworzenie pod艂u偶nych lamp pod szafki wisz膮ce). Nie wiem czy da si臋 uzyska膰 taki efekt ze 艣wiate艂 punktowych ;/

Pod szafk臋 wisz膮c膮 spokojnie mo偶esz da膰 vray light, plane d艂u偶szy i w臋偶szy (wielko艣ci 艣wietl贸wki).

Napisano
  • Autor

no racje:) dzi臋ki za odpowiedz.

na razie b臋d臋 mie膰 przerw臋 w robieniu projektu, poniewa偶 pad艂 mi system i musz臋 ratowa膰 swoje dane. Mam nadzieje, 偶e odzyskam sw贸j projekt, bo troch臋 nad nim siedzia艂em i szkoda by by艂o.

Napisano
  • Autor

Po d艂ugiej przerwie z projektem, spowodowanej zepsutym komputerem, powracam do projektu:)

Chc臋 go za nied艂ugi czas sko艅czy膰. Ma艂o w nim ju偶 brakuje. Doda艂em jeden kadr, aby wi臋cej pokaza膰. Jak zawsze prosz臋 o komentarze i rady.

a7292201.jpg

85ba9101.jpg

Napisano

O tak! Jasne wymiata! B臋dzie si臋 brudzi膰 ale co tam... :)

Popraw ro艣linki, zmniejsz reflection i dorzu膰 troch臋 sprz臋t贸w.

PS. Dodaj lampy o kt贸rych ci m贸wi艂em i popraw tekstury.

Z Moc膮, Daniel.

Napisano
  • Autor

dzi臋ki za rady:)

mam tylko pytanie, czy mo偶e orientujesz si臋 w rodzajach drewna, kt贸re by pasowa艂y do takiego 'skandynawskiego' projektu, bo szczerze m贸wi膮c to nie wiem, czy taki typ tekstury na szafki i pod艂og臋 pasuje ( pod艂oga na pierwszym renderze jest bardziej dopracowana)

Napisano
  • Autor

kolejny up.

zbili偶am si臋 ju偶 ku ko艅cowi. potrzebuje jeszcze zrobic rzuty tej kuchni i wszystko pojddzie do druku. komentujcie co jeszcze mo偶na mniej wiecej poprawi膰. Oczywis膰ie brakuje tutaj jeszcze takich rzczy jak akcesoria, zlew, ale juz glowne rzeczy sa przedstawione.

z g贸ry dzi臋ki wszystkim kt贸rzy mi pomogli w tej pracy:) dlugiej pracy :D

87c37e19.jpg

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci