Karkosik Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Witam! "Chciałbym wam przedstawić jedną z moich pierwszych prac ... ". Żartowałem :D, chce wam pokazać model który wykonałem jakieś pół roku temu, a w miarę porządnego renderu doczekał się dopiero teraz (biedny):D. Nie ma co tu dużo opowiadać, nie ma tu może żadnych wodotrysków, ale to jest jak narazie max na co mnie stać ( no może nie, ale nie chce mi sie ... ehh). No to lecimy ! Soft : 3ds max 9/2009, Vray, PS, AE Pozdrawiam! Karkosik
Dav Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Samochód zacny, czemu dzisiejsze twory motoryzacji nie mają 'tego czegoś'? Oceniam czysto amatorsko - jest ładnie, i tyle. A chciałoby się więcej i lepiej. Jeśli nie opierniczałeś się zbytnio przez ostatnie pół roku - czekam z niecierpliwością na nowsze prace. Pozdrawiam.
Karkosik Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Napisano 29 Sierpień 2010 Oj opierniczałem sie i to bardzo ;] Ja tak samo lubie te stare, dobre auta choć musze przyznać że ten volkswagen jest ode mnie starszy o 19 lat ;)
dac77 Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 W miarę dobry render to jednak raczej nie jest. Zwłaszcza te schody na przedniej szybie.
plasti Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 moze render nie dokonca dopicowany, ale ma to cos w sobie, bardzo mi podeszlo 3* odemnie!
bbandi Napisano 29 Sierpień 2010 Napisano 29 Sierpień 2010 Całość dużo traci ponieważ światła kiepsko zrobione dodały by klimatu i jeszcze jakieś poprawki na karoserii. 3 również daje
Pawelkos Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 Miejscami troche krzywo, widac brak tapicerki w srodku, slabe niektore shadery szczegolnie swiatel (wszystkich), ogolnie zle nie jest, ale mogles jeszcze nad tym posiedziec
blomd Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 Render całkiem OK, ale mogłeś jeszcze trochę go pomęczyć :). Dosyć ciekawie wyszedł lakier, lecz przy mniejszym kontraście, z lepszym "tłem" i bez prześwietlenia całość prezentowała by się na pewno lepiej. Jeśli chodzi o błędy techniczne tych renderów, to otoczenie widoczne przez szybę nie jest "zblurowane". Błędy w modelu widać dokładnie na clayach. Szczególnie w oczy rzucają się niewielkie nierówności na szybach. Wizualnie całość prezentuje się OK. Ma smaczek :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi