Napisano 29 Sierpień 201014 l Witam! "Chciałbym wam przedstawić jedną z moich pierwszych prac ... ". Żartowałem :D, chce wam pokazać model który wykonałem jakieś pół roku temu, a w miarę porządnego renderu doczekał się dopiero teraz (biedny):D. Nie ma co tu dużo opowiadać, nie ma tu może żadnych wodotrysków, ale to jest jak narazie max na co mnie stać ( no może nie, ale nie chce mi sie ... ehh). No to lecimy ! Soft : 3ds max 9/2009, Vray, PS, AE Pozdrawiam! Karkosik
Napisano 29 Sierpień 201014 l Samochód zacny, czemu dzisiejsze twory motoryzacji nie mają 'tego czegoś'? Oceniam czysto amatorsko - jest ładnie, i tyle. A chciałoby się więcej i lepiej. Jeśli nie opierniczałeś się zbytnio przez ostatnie pół roku - czekam z niecierpliwością na nowsze prace. Pozdrawiam.
Napisano 29 Sierpień 201014 l Autor Oj opierniczałem sie i to bardzo ;] Ja tak samo lubie te stare, dobre auta choć musze przyznać że ten volkswagen jest ode mnie starszy o 19 lat ;)
Napisano 29 Sierpień 201014 l W miarę dobry render to jednak raczej nie jest. Zwłaszcza te schody na przedniej szybie.
Napisano 29 Sierpień 201014 l moze render nie dokonca dopicowany, ale ma to cos w sobie, bardzo mi podeszlo 3* odemnie!
Napisano 29 Sierpień 201014 l Całość dużo traci ponieważ światła kiepsko zrobione dodały by klimatu i jeszcze jakieś poprawki na karoserii. 3 również daje
Napisano 30 Sierpień 201014 l Miejscami troche krzywo, widac brak tapicerki w srodku, slabe niektore shadery szczegolnie swiatel (wszystkich), ogolnie zle nie jest, ale mogles jeszcze nad tym posiedziec
Napisano 30 Sierpień 201014 l Render całkiem OK, ale mogłeś jeszcze trochę go pomęczyć :). Dosyć ciekawie wyszedł lakier, lecz przy mniejszym kontraście, z lepszym "tłem" i bez prześwietlenia całość prezentowała by się na pewno lepiej. Jeśli chodzi o błędy techniczne tych renderów, to otoczenie widoczne przez szybę nie jest "zblurowane". Błędy w modelu widać dokładnie na clayach. Szczególnie w oczy rzucają się niewielkie nierówności na szybach. Wizualnie całość prezentuje się OK. Ma smaczek :) Pozdrawiam.