Berger Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Dzięki wszystkim, podczas mojej nieobecności zarzuciłem jakiś szybki render, trochę przekolorowany, na listwie powinien być chrom ale nie ma zbytnio czego odbijać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Piękna, koronkowa robota Stary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 jeszcze troche i detal jak u klimenta:) super idziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Dzięki wszystkim, tymczasem małe początki kierownicy, resztę zmian zamieszczę jutro: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Jedno z połączeń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Do modelowania nic nie mam itd. ale ta kierownica to prawdziwe paskudztwo :D Naprawdę Dodge dał ciała z wnętrzem tak wspaniałego wozu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Widze Niezły detal sie szykuje :) Zafascynowany twoim dodgem zaczalem tez dlubac, ale troche starszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 bez siatek sie nie liczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Nvidia: ale upierdliwy jesteś :) Jak widać jest tam kilka miejsc, które można poprawić i pewnie to zaraz zrobię. Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez Berger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Bardzo fajna kierownica, tylko byczek CI się przypalił na renderze :) salut. Edit: nie wiem jaką wersję tej kierownicy robisz, ale w tej szwy są zupełnie inne niż u Ciebie: Edytowane 23 Wrzesień 2010 przez indian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 indian: Dzięki, nawet nie zauważyłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Na dzisiaj koniec, więcej już nie mam ochoty robić, gdzie niegdzie porozjeżdżało się mapowanie albo bump za duży dałem, już innym razem poprawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Dla mnie super! Poza sporym bumpem na pokrywie airbagu i przyciskach oraz tym lekkim rozjechaniem - idealnie :) Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 mapowanie na laczeniach siadlo :( a tak to bardzo fajnie, setup studia dla takich elementow jest ten sam co dla auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Bardzo fajnie wyszła ta kierownica ;). Planujesz jakieś renderki wnętrza? Bo sądząc po jej szczegółowości to raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibu Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 strasznie plastikowe wyszło to obszycie kierownicy, wygląda jak we Fiacie 126p :D to skóropodobne coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi