Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor Dzięki wszystkim, podczas mojej nieobecności zarzuciłem jakiś szybki render, trochę przekolorowany, na listwie powinien być chrom ale nie ma zbytnio czego odbijać :P
Napisano 22 Wrzesień 201014 l Autor Dzięki wszystkim, tymczasem małe początki kierownicy, resztę zmian zamieszczę jutro:
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Do modelowania nic nie mam itd. ale ta kierownica to prawdziwe paskudztwo :D Naprawdę Dodge dał ciała z wnętrzem tak wspaniałego wozu...
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Widze Niezły detal sie szykuje :) Zafascynowany twoim dodgem zaczalem tez dlubac, ale troche starszy model.
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Autor Nvidia: ale upierdliwy jesteś :) Jak widać jest tam kilka miejsc, które można poprawić i pewnie to zaraz zrobię. Edytowane 23 Wrzesień 201014 l przez Berger
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Bardzo fajna kierownica, tylko byczek CI się przypalił na renderze :) salut. Edit: nie wiem jaką wersję tej kierownicy robisz, ale w tej szwy są zupełnie inne niż u Ciebie: Edytowane 23 Wrzesień 201014 l przez indian
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Autor Na dzisiaj koniec, więcej już nie mam ochoty robić, gdzie niegdzie porozjeżdżało się mapowanie albo bump za duży dałem, już innym razem poprawie:
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Dla mnie super! Poza sporym bumpem na pokrywie airbagu i przyciskach oraz tym lekkim rozjechaniem - idealnie :) Czekam na więcej!
Napisano 24 Wrzesień 201014 l mapowanie na laczeniach siadlo :( a tak to bardzo fajnie, setup studia dla takich elementow jest ten sam co dla auta?
Napisano 25 Wrzesień 201014 l Bardzo fajnie wyszła ta kierownica ;). Planujesz jakieś renderki wnętrza? Bo sądząc po jej szczegółowości to raczej tak.
Napisano 25 Wrzesień 201014 l strasznie plastikowe wyszło to obszycie kierownicy, wygląda jak we Fiacie 126p :D to skóropodobne coś :P