Tamyl91 Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Skończyłem właśnie mój drugi model samochodu Aston Martin DB9. Pierwszy był Golf2, robiłem go w sumie na odwal, więc można powiedzieć, że to moje pierwsze powazniejsze auto. Bryła różni się nieco od oryginału, zdaję sobie z tego sprawę. Skończyłem jednak go w takiej postaci, bo już brakło mi siły i cierpliwości, następnym razem się bardziej przyłożę ;) Może jeszcze wykonam rendery poza studiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 ojojojoj no błedów jest troszeczke ale nastepne na pewno beda coraz lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 ja mam słabą pamięć, ale czy to nie jest kopia wątku z wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 studio calkiem przyjemne, moglbys jeszcze dodac jakies refleksy na szyby;) natomiast sam model dosc mocno skopales, zwlaszcza tyl przez co calosciowo praca mocno traci. Wiecej cierpliwosci przy nast modelu zycze!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Tak teraz patrzę, że przez refleksy HDRki, której użyłem do oświetlenia, model wygląda na mocno pognieciony... W rzeczywistości nie jest aż tak źle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Wystarczy popatrzeć na zdjęcie i widać że są braki w ogólnej bryle. Wiadomo że chodzi o db9 ale brak ostrych kantów w nadwoziu kłuje w oczy. Nadkola są też niezdefiniowane. Albo takie jak w oryginale albo bardziej wycięte a jest coś dziwnego. Nie spiernicz tego. To samochód Bonda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Kurcze, teraz widzę, że zapomniałem o kilku rzeczach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Całkiem nieźle Tamyl, szkoda że tego golfa II nie zrobiłeś porządnie on by mnie bardziej zaciekawił, jeszcze wersja GTI:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Bez wnikania czego brakuje itp. przyznam, że całkiem fajnie to wygląda. Szkoda, że takie małe rendery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Jeszcze jeden render poza studiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Ten bardzo mi się podoba. Spróbuj wystylizować go trochę na TopGear. Filtr szary połówkowy sharpen itd. Dodaj nieco szumu w zdepth. Możesz pokazać materiał podłoża? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Czołem, pozwoliłem sobie troszkę przerobić ostatni twój obrazek (jakby coś to usunę) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 lucek, podłoże nic szczególnego, bump z noise i jakaś texturka z cgtextures indian, badzo mi się podoba Twoje postpro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Dzięki Tamyl91, przód jeszcze pokaż, a nie dajesz rendery od "dupy strony" :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi