Napisano 20 Wrzesień 201014 l Skończyłem właśnie mój drugi model samochodu Aston Martin DB9. Pierwszy był Golf2, robiłem go w sumie na odwal, więc można powiedzieć, że to moje pierwsze powazniejsze auto. Bryła różni się nieco od oryginału, zdaję sobie z tego sprawę. Skończyłem jednak go w takiej postaci, bo już brakło mi siły i cierpliwości, następnym razem się bardziej przyłożę ;) Może jeszcze wykonam rendery poza studiem.
Napisano 20 Wrzesień 201014 l ojojojoj no błedów jest troszeczke ale nastepne na pewno beda coraz lepsze
Napisano 20 Wrzesień 201014 l studio calkiem przyjemne, moglbys jeszcze dodac jakies refleksy na szyby;) natomiast sam model dosc mocno skopales, zwlaszcza tyl przez co calosciowo praca mocno traci. Wiecej cierpliwosci przy nast modelu zycze!:)
Napisano 20 Wrzesień 201014 l Autor Tak teraz patrzę, że przez refleksy HDRki, której użyłem do oświetlenia, model wygląda na mocno pognieciony... W rzeczywistości nie jest aż tak źle:
Napisano 20 Wrzesień 201014 l Wystarczy popatrzeć na zdjęcie i widać że są braki w ogólnej bryle. Wiadomo że chodzi o db9 ale brak ostrych kantów w nadwoziu kłuje w oczy. Nadkola są też niezdefiniowane. Albo takie jak w oryginale albo bardziej wycięte a jest coś dziwnego. Nie spiernicz tego. To samochód Bonda ;)
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Całkiem nieźle Tamyl, szkoda że tego golfa II nie zrobiłeś porządnie on by mnie bardziej zaciekawił, jeszcze wersja GTI:).
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Bez wnikania czego brakuje itp. przyznam, że całkiem fajnie to wygląda. Szkoda, że takie małe rendery.
Napisano 22 Wrzesień 201014 l Ten bardzo mi się podoba. Spróbuj wystylizować go trochę na TopGear. Filtr szary połówkowy sharpen itd. Dodaj nieco szumu w zdepth. Możesz pokazać materiał podłoża?
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Czołem, pozwoliłem sobie troszkę przerobić ostatni twój obrazek (jakby coś to usunę) salut.
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Autor lucek, podłoże nic szczególnego, bump z noise i jakaś texturka z cgtextures indian, badzo mi się podoba Twoje postpro :)
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Dzięki Tamyl91, przód jeszcze pokaż, a nie dajesz rendery od "dupy strony" :) salut.