Napisano 22 Wrzesień 201014 l FINAŁ miniaturka ==================== pomysl na razie w trakcie wykluwania. troche pozno ale mam nadziej ze zdarze :] wkrotce szkice Edytowane 3 Październik 201014 l przez ortheza
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Cthulhowato-zabowate? Dobre! Tylko ta wielka rzezba przypomina mi jakiegos chinskiego smoka ;) Ale generalnie bardzo zacnie.
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Wlasnie ogladalem twoj szkic z kumplem i zwrócił uwagę na rzecz, której nie zauważyłem. Włóczne jaczczurów na drugim planie wyglądają troszkę jakby podpierały rzeźbę wielkiej żaby-smoka. Może je skrócić albo wydłużyć przy dalszych pracach? Chyba że to baldachim i tak ma być? Edytowane 24 Wrzesień 201014 l przez atheg
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Autor nie boj nic wlocznie beda znacznie dluzsze niz sa namazane teraz. szkic byl bardzo szybki, to tylko zarys koncpecji i kolorkow Ale dzieki za uwage :)
Napisano 26 Wrzesień 201014 l ale zes progress uczynił. I nie mowie tu o samej pracy z żabolami,ale ogolnie, całościowy;] gratz!
Napisano 27 Wrzesień 201014 l powiem szczerze, że nigdy nie przepadałem za Twoimi pracami, ale to naprawdę tłusto wygląda, nicponim ma rację, wkraczasz na nowy poziom. Będę zaglądał i oglądał progres.
Napisano 2 Październik 201014 l Autor zabole maj abyc jescze na pierszym planie ale zostawilem to na sam kuniec. Ptakole to ino obsluga :)
Napisano 3 Październik 201014 l Autor final w pierwszym poscie, zrobilem iel sie dalo zeby sie zmiescic w przesunietym terminie.