ortheza Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 (edytowane) FINAŁ miniaturka ==================== pomysl na razie w trakcie wykluwania. troche pozno ale mam nadziej ze zdarze :] wkrotce szkice Edytowane 3 Październik 2010 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 szkicorek numer 1 - rytual : koronacja około 1.5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 ciagnij to dalej, na miniaturce mistrzostwo sie dzieje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Cthulhowato-zabowate? Dobre! Tylko ta wielka rzezba przypomina mi jakiegos chinskiego smoka ;) Ale generalnie bardzo zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Czad! Jestem już fanem. Kibicuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 (edytowane) Wlasnie ogladalem twoj szkic z kumplem i zwrócił uwagę na rzecz, której nie zauważyłem. Włóczne jaczczurów na drugim planie wyglądają troszkę jakby podpierały rzeźbę wielkiej żaby-smoka. Może je skrócić albo wydłużyć przy dalszych pracach? Chyba że to baldachim i tak ma być? Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez atheg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 nie boj nic wlocznie beda znacznie dluzsze niz sa namazane teraz. szkic byl bardzo szybki, to tylko zarys koncpecji i kolorkow Ale dzieki za uwage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Jestem o Ciebie i twój rysun spokojny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elektro Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Już widać dobry klimat... Ciekaw jestem efektu końcowego! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 troche detalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Hehe brawa za klimat i kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 czad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 ale zes progress uczynił. I nie mowie tu o samej pracy z żabolami,ale ogolnie, całościowy;] gratz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 powiem szczerze, że nigdy nie przepadałem za Twoimi pracami, ale to naprawdę tłusto wygląda, nicponim ma rację, wkraczasz na nowy poziom. Będę zaglądał i oglądał progres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Dzieki ludzie za komenty :) ciag dalszy zmagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 dobre aż demotywujace:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 wszystko ladnie pieknie,ale dlaczego królem ptakolców jest żabol?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 zabole maj abyc jescze na pierszym planie ale zostawilem to na sam kuniec. Ptakole to ino obsluga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Świetne, jedna z najlepszych Twoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 final w pierwszym poscie, zrobilem iel sie dalo zeby sie zmiescic w przesunietym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi