Skocz do zawartości

Samochód 88-95: Nissan Skyline R32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak na dobry początek troszkę smaczków, ot takich tam pierdół do środka samochodu :D

kiera:

kieras.jpg

kierao.th.jpg

pedały:

peday22.jpg

peday2.th.jpg

już wkrótce pojazdem się pojawi bo też troche pomodelowałem go, ale jeszcze za mało żeby pokazywać :)

• Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No to się nie myliłem - przyszedł odpowiedni człowiek i od razu dał po gębie ;)

Skoro "deski" mają taki detal, to ja nie mam więcej pytań! 3mam kciuki i chciałbym od razu zobaczyć wszystko (a to za sprawą marki Nissan jako mojej ulubionej z rynku Jap)...

Napisano

ogólnie to nie polecam zaczynać od drobnego detalu:) namęczysz się niemiłosiernie a i tak na końcu stwierdzisz że optycznie to dużo nie zrobiłeś i odechce Ci sie robic reszte:) ale życzę wytrwałości! pozdrawiam

Napisano (edytowane)

o nawet nie zauważyłem że zostawilem widoczny obiekt do kopiowania na początku szwu, a fuj trzeba poprawić :)

PS: PM doszło tylko chyba mi mail szwankuje :(

EDIT: up chyba ostatni dziś :)

skrzyniar.jpg

skrzynia2.th.jpg

Edytowane przez cortes
  • Like 1
Napisano

kierownicę muszę poprawić bo dałem tam edge weighta, zamiast bevela na edge’u i dopiero teraz zauważyłem że mam dziwne ząbki :(

up taboret do środka od Recaro:

seat1r.jpg

seatq.th.jpg

Napisano

Wszystko gra :) tylko mam prośbę rób mniej białe rendery, bo raz ten fotel cienko na tle widać krawędzie się zlewają z tłem, no albo daj inne tło, dwa jak zobaczyłem to a ciemno mam w pokoju to mnie poraziło po oczach :p no ale przede wszystkim średnio widać :)

Napisano

O własnie, bbandi mi przypomniał; co do tego 'taboretu'; ono się trzyma tylko na tych szynach? Przecież przy mocniejszym udzerzeniu to nie ma szans wytrzymać :D?

Napisano

tak fotelik trzyma się na czymś takim, albo na tym + dodatkowe płozy do jeżdżenia które są jeszcze bardziej delikatne :P

link

PS: a widziałeś na czym trzyma się fotel w takim nowym bmw? oprocz plastiku xD

Napisano

Daj siate bez ms bo widzę ze grubo z detalem od początku jedziesz :) Jest ładnie. Jak wszyscy taki poziom utrzymają to dam nam zbiorowego fronta na forum ;)

Napisano

ogolnie to nie bylo szans doprowadzic tamten model do konca w miare równo dlatego technika sie zmieniła i do tego mam dosc juz tamtego tuningowego stylu - ciezko sie modeluje, ale i tak w planach sa 2 wersje :)