Napisano 4 Październik 201014 l Tak na dobry początek troszkę smaczków, ot takich tam pierdół do środka samochodu :D kiera: pedały: już wkrótce pojazdem się pojawi bo też troche pomodelowałem go, ale jeszcze za mało żeby pokazywać :)
Napisano 4 Październik 201014 l Widze że poważnie podchodzisz do tematu, pedały też w całości modelowane? ;)
Napisano 4 Październik 201014 l No to się nie myliłem - przyszedł odpowiedni człowiek i od razu dał po gębie ;) Skoro "deski" mają taki detal, to ja nie mam więcej pytań! 3mam kciuki i chciałbym od razu zobaczyć wszystko (a to za sprawą marki Nissan jako mojej ulubionej z rynku Jap)...
Napisano 4 Październik 201014 l Autor tak to model jakieś około 3-4 h :) ach ja ja uwielbiam makra w modo, za pierwszym razem hamulec robiłem około 2-3h, a gaz zrobiony w 1h :D
Napisano 5 Październik 201014 l Będzie dobrze:), skyline najlepsza fura w 'underground', sporo opcji tuningowych.
Napisano 5 Październik 201014 l ogólnie to nie polecam zaczynać od drobnego detalu:) namęczysz się niemiłosiernie a i tak na końcu stwierdzisz że optycznie to dużo nie zrobiłeś i odechce Ci sie robic reszte:) ale życzę wytrwałości! pozdrawiam
Napisano 5 Październik 201014 l no fajny detal, ja to chyba juz jestem za stary na takie drobiazgi:D pzodro
Napisano 5 Październik 201014 l Ciekaw jestem ;] dobry początek, nie konwencjonalnie zaczynać od kółka :D
Napisano 5 Październik 201014 l Autor udało sie na replikatorach zrobić :) dalszy etap drobiazgów: skrzynia
Napisano 5 Październik 201014 l Ktoś tu na forum pisał na takie wyczyny: terrorysta. Za taki detal od razu do więzienia... Wymiękam. cortes zniechęca ludzi :D PS: panie kapitanie - PMki doszły? ;)
Napisano 5 Październik 201014 l Autor o nawet nie zauważyłem że zostawilem widoczny obiekt do kopiowania na początku szwu, a fuj trzeba poprawić :) PS: PM doszło tylko chyba mi mail szwankuje :( EDIT: up chyba ostatni dziś :) Edytowane 5 Październik 201014 l przez cortes
Napisano 7 Październik 201014 l Autor kierownicę muszę poprawić bo dałem tam edge weighta, zamiast bevela na edge’u i dopiero teraz zauważyłem że mam dziwne ząbki :( up taboret do środka od Recaro:
Napisano 8 Październik 201014 l Wszystko gra :) tylko mam prośbę rób mniej białe rendery, bo raz ten fotel cienko na tle widać krawędzie się zlewają z tłem, no albo daj inne tło, dwa jak zobaczyłem to a ciemno mam w pokoju to mnie poraziło po oczach :p no ale przede wszystkim średnio widać :)
Napisano 10 Październik 201014 l Autor weekend zajęty i choroba brak czasu, ale udało się coś doskrobać z detalu :D
Napisano 10 Październik 201014 l O własnie, bbandi mi przypomniał; co do tego 'taboretu'; ono się trzyma tylko na tych szynach? Przecież przy mocniejszym udzerzeniu to nie ma szans wytrzymać :D?
Napisano 10 Październik 201014 l Autor tak fotelik trzyma się na czymś takim, albo na tym + dodatkowe płozy do jeżdżenia które są jeszcze bardziej delikatne :P link PS: a widziałeś na czym trzyma się fotel w takim nowym bmw? oprocz plastiku xD
Napisano 11 Październik 201014 l No nareszcie :p Wygląda świetnie , a na moim 22` jest nawet sporo mniejsze więc non problem rozdziałka.
Napisano 11 Październik 201014 l Autor no i tu bd problem, jest tragiczna musze jeszcze poporawiać dużo !
Napisano 11 Październik 201014 l ee tam marudzisz, siatka nie najgorsza, a model czyściutki coś czuje że efekt końcowy będzie konkretny :D
Napisano 16 Październik 201014 l Autor probowałem coś zbrushować, ale zostanę jednak przykochanych poligonach, dam screena z siatką :D i taki dodatek :D
Napisano 16 Październik 201014 l Ładnie ładnie :) To IC czy chłodnica główna? Bo jeśli IC to zrób go szerszego ;)
Napisano 16 Październik 201014 l Autor chłodnica, chociaż*musze spr czy ic nie jest z przodu to sie przemodeluje
Napisano 16 Październik 201014 l Autor chciałem zobaczyć jak to bd wyglądać, ale musze podmienić chłodnice na IC :( troszke modelowania więcej niepotrzebnie
Napisano 16 Październik 201014 l Wyprostuj ten wlot podłużny bo śmiesznie wygląda :P No chyba, że tak ma być.
Napisano 16 Październik 201014 l Daj siate bez ms bo widzę ze grubo z detalem od początku jedziesz :) Jest ładnie. Jak wszyscy taki poziom utrzymają to dam nam zbiorowego fronta na forum ;)
Napisano 16 Październik 201014 l Autor ogolnie to powinienem teraz zrobić remesh’a całego modelu bo jest tak krzywo że reflexy nie bd sie układać :(
Napisano 11 Listopad 201014 l Autor no to początek jeszcze raz :) przod bedzie albo standard albo stary :) ogolnie przewiduje 2 wersje :D
Napisano 11 Listopad 201014 l Czemu robisz od nowa? Hehe ogólnie to bitwa lekko przymarła :P Powodzenia
Napisano 11 Listopad 201014 l Autor ogolnie to nie bylo szans doprowadzic tamten model do konca w miare równo dlatego technika sie zmieniła i do tego mam dosc juz tamtego tuningowego stylu - ciezko sie modeluje, ale i tak w planach sa 2 wersje :)