Napisano 16 Październik 201014 l To chyba w Warszawce takie sukcesy się osiąga. Jeśli chodzi o animację to całkiem urokliwa.
Napisano 16 Październik 201014 l Ja się przynajmniej poczułem dowartościowany, że takie śliczne animacje umiemy robić. Ale jestem zdania, że na Expo trzeba takie coś puszczać. No bo co?.. że jesteśmy brzydcy i nikt nas nie lubi.
Napisano 16 Październik 201014 l Tak btw. Czy scena kiedy rączka majstruje coś przy rurze z kurkiem też komuś się skojarzyła z Rosją która zakręca nam gaz? ;) Jeszcze raz dodam że animka jest świetna. Spisaliście się ... Edytowane 17 Październik 201014 l przez Adek
Napisano 20 Październik 201014 l Obglądnełoby się ale takie cudeńko trzeba oglądać w odpowiednich warunkach.. Mam tu na myśli rozdzielczość min 720p i brak tych wstrętnych kaszet po bokach! I tutaj mój apel do wstawiającego film.. ;) i jeszcze potem daj znać, że wstawiłeś!!!!!!!!!!:D
Napisano 20 Październik 201014 l To musisz pogadać z PARPEM, nawet ostatnio ponownie podesłaliśmy wszystkie finalne materiały, żeby nie musieli szukać ;)
Napisano 20 Październik 201014 l Teraz to pytam z czystej ciekawości co to jest ten "PARPEM" senkiuł.
Napisano 20 Październik 201014 l Musimy korzystać z tego co instytucja zamieści na swoim kanale. Edytowane 20 Październik 201014 l przez biglebowsky
Napisano 20 Październik 201014 l Animacja świetna. I jak uświadamia. Ja przez ten cały czas nie wiedziałem, że w takim cudownym kraju mieszkam. Wychodzi na to że mam poważną wadę wzroku ;)
Napisano 20 Październik 201014 l Dodawanie komentarzy do tego filmu wideo zostało wyłączone. LOL!!!!!!!
Napisano 20 Październik 201014 l No i można je przeczytać i tutaj i w fakcie i na kilku innych stronach, cenzurowanie jest naiwne. Oczekiwanie że reakcja będzie inna również. To film z myślą o eksporcie a nie pokazywaniu wewnątrz.
Napisano 30 Listopad 201014 l Mały updacik, bowiem ponieważ można od pewnego czasu obejrzeć filmik w dużo lepszej jakości, oraz w różnych barwnych językach: