Gość Bad Moon Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 To chyba w Warszawce takie sukcesy się osiąga. Jeśli chodzi o animację to całkiem urokliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HollowCow Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Ja się przynajmniej poczułem dowartościowany, że takie śliczne animacje umiemy robić. Ale jestem zdania, że na Expo trzeba takie coś puszczać. No bo co?.. że jesteśmy brzydcy i nikt nas nie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Tak btw. Czy scena kiedy rączka majstruje coś przy rurze z kurkiem też komuś się skojarzyła z Rosją która zakręca nam gaz? ;) Jeszcze raz dodam że animka jest świetna. Spisaliście się ... Edytowane 17 Październik 2010 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Obglądnełoby się ale takie cudeńko trzeba oglądać w odpowiednich warunkach.. Mam tu na myśli rozdzielczość min 720p i brak tych wstrętnych kaszet po bokach! I tutaj mój apel do wstawiającego film.. ;) i jeszcze potem daj znać, że wstawiłeś!!!!!!!!!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 To musisz pogadać z PARPEM, nawet ostatnio ponownie podesłaliśmy wszystkie finalne materiały, żeby nie musieli szukać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Teraz to pytam z czystej ciekawości co to jest ten "PARPEM" senkiuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 PARP agencja rozw. przedsiębiorczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Prawdę mówiąc liczyłem bardziej na wasz kanał na jótóbe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 (edytowane) Musimy korzystać z tego co instytucja zamieści na swoim kanale. Edytowane 20 Październik 2010 przez biglebowsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baalnazzar Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Animacja świetna. I jak uświadamia. Ja przez ten cały czas nie wiedziałem, że w takim cudownym kraju mieszkam. Wychodzi na to że mam poważną wadę wzroku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamoulian Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Dodawanie komentarzy do tego filmu wideo zostało wyłączone. LOL!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Też mnie to ubawiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 wcale sie nie dziwie. wystaczy poczytac komentarze tutaj;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 No i można je przeczytać i tutaj i w fakcie i na kilku innych stronach, cenzurowanie jest naiwne. Oczekiwanie że reakcja będzie inna również. To film z myślą o eksporcie a nie pokazywaniu wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bear island Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Wyższa szkoła jazdy. Dla mnie wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Mały updacik, bowiem ponieważ można od pewnego czasu obejrzeć filmik w dużo lepszej jakości, oraz w różnych barwnych językach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi