eldou Napisano 26 Październik 2010 Napisano 26 Październik 2010 witam, nie wiedziałem za bardzo gdzie umieścić ten temat, więc z góry przepraszam jeśli to zły dział poszukuję modeli samochodów, a dokładniej pojazdów marki Aston Martin, jednak większość z pośród znalezionych jest dostępna wyłącznie za opłatą i to zazwyczaj w okolicach 100$ robie projekt salonu Astona na uczelnie i nie mam zamiaru płacić takich sum za modele, jednak potrzebuje ich, żeby końcowe wizualki wyglądały realistycznie i efektownie ( czego nie da się osiągnąć wstawiając zastepcze archicadowskie modele) tak więc jeśli ktoś miałby w swoim posiadaniu takowe modele bądź wiedział skąd można je pobrać to będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam
P.I.W.O. Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Chyba o to ci chodziło: http://hotfile.com/dl/32699470/ab04e0e/AstortinDBR9.rar.html http://gfx-3d-model.blogspot.com/2008/07/aston-martin-v12-vanquish.html ale nie mam pewności, jak cos to pisz A jak chcesz więcej to na pw do mnie
Simple_man Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Ja powiem tak. Zaje....e i BRAWO dla pana. Pisać na forum grafików w dużej mierze profesjonalistów: " poszukuję modeli samochodów, a dokładniej pojazdów marki Aston Martin ... nie mam zamiaru płacić takich sum za modele, jednak potrzebuje ich..." BRAWO. Najbardziej mnie trafia część, w której piszez, że nie masz zamiaru za nie płacić, a jeszcze przy tym masz czelność stawiać wymagania jakościowe. KREW MNIE ZALAŁA.
vision3d Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 az strach zapytac jaka uczelnia "ksztalci" takiego osobnika...
olaf Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 eldou jest prosty sposób. 7lat temu wrzuciłem tekstury swojego koca z kanapy na turbosquid i 15.10.2010 po kapitalizacji mojej pracy stałem się posiadaczem 183dolarów na koncie paypal :)
pirx Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Mam propozycję- blueprinty w dłoń i jedziesz. btw. Simple_man, ja się uśmiechnąłem:)
Rekomendowane odpowiedzi