Napisano 9 Listopad 201014 l Malaczyk wedle starych przepisów - tex 512x256, 722 trisow, 2 godzinki roboty od boxa do malacza. Coś tam mi nie leży jeszcze z proprocjami (choć niby na blueprintach zrobiony) - nie jestem specem od aut. Wrzucam bardziej jako ciekawostkę, bo poza "legendą motoryzacji" to niewiele do komentowania ;) Cheers, Mad
Napisano 9 Listopad 201014 l hehe to to ja lubie XD Ale ten pasek biały z tyłu na odbiciu textury mogłeś spokojnie schować, zrobić mu jakieś podwozie i pseudo odbicia na tych karawanowych szybach XD (może nawet więcej kolorku).
Napisano 10 Listopad 201014 l Mój był beżowy :) A mój był jakby "piasek pustyni" :) BTW. fajny kreskówkowy styl, przyjemnie zrobione - wiadomo o co chodzi :)
Napisano 10 Listopad 201014 l Autor Lubie podłubać czasami takie old-choole. Robienie na mobilne zmusza do odświeżania tematu ;) Generalnie zainspirowały mnie stare szkice projektowe: Następna w kolejce ćwiczenia speed-gameartu jest moja martwa miłość, której pękła uszczelka i szlak trafił głowicę, turbinę, pękły pierścienie, chłodnica - zanim się zatrzymałem auto przegrzało się i stopiło instalacje elektryczne pod maską... koszt remontu 2x wartość auta - leży już na szrocie: Może zrobimy jakiś dział oldschool? ;)