Napisano 17 Listopad 201014 l Pojawiła się długo oczekiwana zapowiedź do ekranizacji jednego z najbardziej znanych amerykańskich komiksów- Green Lantern, zielona latarnia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1484 Edytowane 17 Listopad 201014 l przez CzAk1
Napisano 17 Listopad 201014 l różowi kosmici i pierścienie na zielonych rajtuzach. Hmm miodzik... ale z uszu...
Napisano 17 Listopad 201014 l Boże znów tona jadu...po pierwszym trailerze. Aktor dobry (patrz "Buried"). Adaptacja komiksu więc albo chwytasz konwencję albo spadaj na dżefo! ;]
Napisano 17 Listopad 201014 l Aktor słaby - nic nie wnosi- zresztą w każdej roli w której grał - oprócz serialu o pizzeri :P ,a trailer wygląda gorzej od tej przeróbki na youtubie. A szkoda bo czekałem na ten film. Jeszcze się połudzę trochę.
Napisano 18 Listopad 201014 l regnar, może dlatego, że skoro gdzieś się wybierają, to postanawiają pierw zbadać ten rejon i nauczyć się komunikować z zamieszkującymi tam istotami? :P Skoro mają taką technologię, to pewnie wpadli już dawno na lepsze metody nauczania niż nasze :P Filmu, jak większości adaptacji komiksów o superbohaterach, nie obejrzę, ale cieszę się, gdy się pojawiają, bo mogę poczytać te wszystkie komentarze, które standardowo się pojawiają :D
Napisano 18 Listopad 201014 l dzieci lubia takie bajki, i to dla nich jest adresowane a nie do was starych prykow :P
Napisano 19 Listopad 201014 l Aktor moim zdaniem bardzo dobry, bo kiedys ogladalem serial komediowy z jego udzialem, a potem horror, w ktorym naprawde mnie przestarszyl:) Jest sensowny..to musi byc odrobine upokarzajace, granie w takim filmie w takich ciuchach, ale napewno jest na tyle otwarty, ze podolal temu bez pigulek;) Czesto widze trailery bardzo tandetne w charakterze, takie jak ten, a potem okazuje sie, ze historia naprawde wciaga. Podobnie kiedys mialem z Hulkiem..pol filmu to trzymajacy w napieciu kawal obrazu, bez zielonego potworka:) A i z nim pozniej bylo naprawde slodko.