Pablos Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 czesc jak wymodelowac samochod ?. ale zeby ten modeling byl latwy bo jestem poczatkujacym i wiecie chcem sprubowac wlasnie w modelingu auta aa nie wiem jak
rowr Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 poogladaj tutki na max 3d i 3d total tam sa dosyc ciekawe przyklady na to jak stworzyc samochod.
THE MANYSH TRAFO Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 NA STRONIE http://www.3dmulticar.com/ jest coś co cie zainteresuje ! poprostu plugin do robiena samochodów
kozioo Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 gówno nie plugin :| oprócz max3d i 3dtotal polece jeszcze tutek o robieniu landrovera, który wypuściła grupa evermotion. Link gdzieś się plącze po forum...
theurgicus Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 gowno nie landrover ;) tez jestem poczatkujacy i chyba widzialem wlasnie tego tutka o robieniu landrovera i G sie dowiedzialem
Bzyku Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 g....o plugin g...o landrover, a moze jeszcze g...o ten kto czyta i nie mysli. No trzeba samemu pomyslec a nie tylko z tutkow jechac, a czego sie mozna tam dowiedziec jak ukladac siatke polygony itp. no skopiowac sie siatke da ale jak juz zrobic wymyslec ja samemu to wielki problem na drodze.....hihi
SansSerif Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 do poczatkujacych: nie zaczynajcie zabawy z 3d od modelowania postaci i samochodow. moze najpierw trzeba poznac podstawy. i prosze nie rzucac odchodami wiecej. bo na g sa najlepsze google.
Pablos Napisano 2 Czerwiec 2004 Autor Napisano 2 Czerwiec 2004 EJ OK NIE KLUCCIE SIE !!! JA TEZ JESTEM POCZATKUJACYM KTORY PODSTAWY JUZ ZNAM ALE DZIEKI ZA WSZYTSKO
theurgicus Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Bzyku: z dalszej dyskusji wynika ze jednak ten Landrover nie dla poczatkujacych...
Rekomendowane odpowiedzi