Adriano Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Witam Ostatnio wykonane wnętrze. Soft: Lightwave + Kray i trochę PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Bradzo fajne! Pierwsza praca w Kray w galerii chyba:) jesteś pionierem:D Możesz podac rendertime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Drugie ujęcie bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 Render do 800x600 czas: 35 min. do 1600x1200 ponad 1h 45 min. Quad core 2.4Ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 coś się stało z tymi renderami co tutaj wrzuciłem jako załącznik,wyszły strasznie rozmyte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 fajne renderki szkoda ze takie male :( 2 renderek najfajniejszy.... i milo witac kolejnego łajtwejwowca pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Ładuj z imageshacka bo kompresja ci zeżre renderki. Podobaja mi się kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Mi się podoba nr 3. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Wszystkie modele twoje? 3 zdecydowanie najlepsza, reszta trochę zaszumiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano Napisano 29 Listopad 2010 Autor Share Napisano 29 Listopad 2010 Ten szum powstał w wyniku kompresji na stronie. Podaje linka gdzie można zobaczyć renderki w lepszej jakości. http://www.kraytracing.com/joomla/forum/index.php?f=6&t=1873&rb_v=viewtopic Pozdrawiam Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 hej 3 zdecydowanie najlepszy:) reszta jest okej. musisz poprawic dywan -narazie to szmatka z kolcami.na 1 materiał skóry (to czarne) jakoś dziwnie wygląda -jak galaretka:) i nie lezy mi światło w 1. na Twoim miejsu poszukłabym innego pomysłu na nie. pozatym to materiał na stoliku pod tv jakoś dziwnie szumi. wporzo daje 4:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi