Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hey!

Mam na imie Tomek.I pracuje jako grafik w malej firmie we Wrocławiu.

Załozyłem konto na MAX3D by nawiazac konstruktywny kontakt z ludzmi ktorzy rowniez pasjonują sie grafiką i chcą nalezeć do grona najlepszych w tej dziedzinie.

Chetnie uslysze krytyke od kompetentnych ludzi i chetnie podziele sie swoja wiedza z zakresu grafiki 2d i 3d.

Pozdrawiam i życze owocnych treningow!potwzesmokami.jpg

Edytowane przez Gauntle

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

speedpaint (jakies 2,5 H) bez refki. Cyborg z robotem cos motaja przy stole - ten robot to zerżnięty jest chyba z jakiegos filmu czy coś.szkicduda.jpg

Napisano

Twoje malunki bardzo mi się kojarzą z malunkami forumowego kolegi- Orthezy.

Jest ładnie.

Edytowane przez RaVirr

Napisano
pierwsza najlepsza bo dopracowana.

Ciekawe wartościowanie twórczości ;)

Fajne rzeczy, panna b&w trochę podobna do Ripley ;)

Napisano

fajne prace :)

w ostatnim troche łapki nie bardzo no i ta kosa jakby taka nieparwdziwa

za to buźka i krzydelka calkiem do rzeczy.

najbardziej podba mi sie 1 i 2 -gi obrazek.

wrzucaj wiecej :)

Napisano
Ciekawe wartościowanie twórczości ;)

Nie no bez przesady, nie zawsze tak wartościuję. Ale w pracach Gauntle'a ma to dla mnie duże znaczenie, bo np ten speed z robotem i cyborgiem albo ta kobitka do mnie nie przemawiają - tzn obiekty nie są na tyle zarysowane żeby mnie do siebie przekonać. ;) Brzydko mówiąc dużo elementów pływa, sam z tym walczę w swoich speedach.

Napisano
  • Autor

prastare bestie maja to do siebie ze sa cholernie nieintuicyjne w rysowaniu..bylo zabawnie. 45minffftd.jpg

Napisano

Jest nieźle, witam na forum. Pierwszy wiadomo najbardziej dopracowany i przyjemny, obrazek z pojazdem gąsienicowym ma fajną przestrzeń i podział na plany, cyborg też ma coś w sobie aczkolwiek architektura wnętrza jeszcze koślawa, więcej bryły i konstrukcji... pozdro poka więcej

Napisano

Pięknie, bardzo ładne prace. Widać, że myślisz nad kompozycją, zwłaszcza mi podeszła w tym robocie na gąsienicach (fajny kontrast zimno-ciepło). Z minusów mi sie nie podoba niekonsekwencja w światłocieniu (np w pracy z cyborgiem, 3 lampy, 1 cień). Ale u mnie to przybiera rozmiary obsesji, nie przejmuj się. A jak się chcesz wiedzą dzielić to wpadaj do mnie, jest sie gdzie wyszaleć ;p

Napisano

pierwsza praca najlepsza chyba najbardziej przemyślana najlepsza kolorystycznie według mnie podobna trochę stylem do artów od blizzarda aczkolwiek nie przepadam za tym stylem twoja praca podoba mi się :)

daj sobie miniaturę do wątku bo łatwo go ominąć :)