Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Hey! Mam na imie Tomek.I pracuje jako grafik w malej firmie we Wrocławiu. Załozyłem konto na MAX3D by nawiazac konstruktywny kontakt z ludzmi ktorzy rowniez pasjonują sie grafiką i chcą nalezeć do grona najlepszych w tej dziedzinie. Chetnie uslysze krytyke od kompetentnych ludzi i chetnie podziele sie swoja wiedza z zakresu grafiki 2d i 3d. Pozdrawiam i życze owocnych treningow! Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Gauntle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 speedpaint (jakies 2,5 H) bez refki. Cyborg z robotem cos motaja przy stole - ten robot to zerżnięty jest chyba z jakiegos filmu czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 kolejny speedzio - tym razem postac kobieca w b&w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 cos mnie wzięlo na pojazd gąsienicowy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Twoje malunki bardzo mi się kojarzą z malunkami forumowego kolegi- Orthezy. Jest ładnie. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Pancerny Wall-e jak i szkic panny bardzo fajne. Wrzucaj więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ładne prace, pierwsza najlepsza bo dopracowana. Za vrockerem, powiem wrzucaj więcej, ale jak wrzucasz kilka prac to dawaj je w jednym wątku na raz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 pierwsza najlepsza bo dopracowana. Ciekawe wartościowanie twórczości ;) Fajne rzeczy, panna b&w trochę podobna do Ripley ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 No mi osobiście się najbardziej podoba ostatnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 aniołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 fajne prace :) w ostatnim troche łapki nie bardzo no i ta kosa jakby taka nieparwdziwa za to buźka i krzydelka calkiem do rzeczy. najbardziej podba mi sie 1 i 2 -gi obrazek. wrzucaj wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ciekawe wartościowanie twórczości ;) Nie no bez przesady, nie zawsze tak wartościuję. Ale w pracach Gauntle'a ma to dla mnie duże znaczenie, bo np ten speed z robotem i cyborgiem albo ta kobitka do mnie nie przemawiają - tzn obiekty nie są na tyle zarysowane żeby mnie do siebie przekonać. ;) Brzydko mówiąc dużo elementów pływa, sam z tym walczę w swoich speedach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 prastare bestie maja to do siebie ze sa cholernie nieintuicyjne w rysowaniu..bylo zabawnie. 45min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Grudzień 2010 Share Napisano 4 Grudzień 2010 Jest nieźle, witam na forum. Pierwszy wiadomo najbardziej dopracowany i przyjemny, obrazek z pojazdem gąsienicowym ma fajną przestrzeń i podział na plany, cyborg też ma coś w sobie aczkolwiek architektura wnętrza jeszcze koślawa, więcej bryły i konstrukcji... pozdro poka więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 Dzięki za komentarze, jak coś mazne to podrzuce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Pięknie, bardzo ładne prace. Widać, że myślisz nad kompozycją, zwłaszcza mi podeszła w tym robocie na gąsienicach (fajny kontrast zimno-ciepło). Z minusów mi sie nie podoba niekonsekwencja w światłocieniu (np w pracy z cyborgiem, 3 lampy, 1 cień). Ale u mnie to przybiera rozmiary obsesji, nie przejmuj się. A jak się chcesz wiedzą dzielić to wpadaj do mnie, jest sie gdzie wyszaleć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 pierwsza praca najlepsza chyba najbardziej przemyślana najlepsza kolorystycznie według mnie podobna trochę stylem do artów od blizzarda aczkolwiek nie przepadam za tym stylem twoja praca podoba mi się :) daj sobie miniaturę do wątku bo łatwo go ominąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi