mookie Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 (edytowane) Po wielu bojach i znojach udało mi się skończyć projekt zainspirowany wspaniałą fotografią Volkera Stenzela (możecie obejrzeć ją pod tym linkiem - http://www.flickr.com/photos/_renegade_/4187395027/). Z błogosławieństwem autora powstała grafika wyrenderowana w Yaf(a)rayu 0.1.2 beta, wymodelowana w Blenderze 2.49b i delikatnie poprawiona w Photoshopie CS3 (poświata). Edytowane 14 Grudzień 2010 przez mookie
arev Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 Gdy się przyjrzeć, jest dość fajnie. Niestety na pierwszy rzut oka biała plama w centrum obrazu bardzo utrudnia dostrzeżenie czegokolwiek poza nią. Zmniejszyłbym nieco kontrast całości.
c4rl0s Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 dywan na schodach niema tekstury chromowany klosz nad drzwiami windy nie pasuje wszytsko obskurne stare poszarpnae a tu nagle super nietknięty chromik reszta dobra i klimatyczna pozdrowionka
Stachu Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 dobra pracka, chociaz początkowo myślałem że pomysł własny hehe ;P
Korbol Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 Sympatycznie wyszło. Chociaż na focie jest trochę lepsza ekspozycja i chyba lepiej wygląda bardziej doświetlona przestrzeń koło windy. pozdroo
Ania Napisano 13 Grudzień 2010 Napisano 13 Grudzień 2010 Ładna praca, trochę makabryczna, tylko jak już wspomniano kontrast za wysoki.
polka dot Napisano 13 Grudzień 2010 Napisano 13 Grudzień 2010 a mnie podoba się bardziej od fotografii, chyba przez kontrast właśnie i redukcję trzeciego zbiegu przede wszystkim. gryzie mnie tylko papierowy materiał klosza i dywan o którym wspomniano. c4l0s - to chyba równie obskurny wskaźnik pięter pozdrawiam
mookie Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Napisano 13 Grudzień 2010 (edytowane) Bardzo dziękuję za komentarze, szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak pozytywnego w sumie (poza wszelkimi wymienionymi zastrzeżeniami) odbioru. Co do dywanika na schodach to faktycznie powinienem go chyba poprawić (i poprawiłem - zmiana obrazka w pierwszym poście), ale klosz niestety podoba mi się właśnie taki, jaki jest. Edytowane 14 Grudzień 2010 przez mookie
Rekomendowane odpowiedzi