mookie Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Po wielu bojach i znojach udało mi się skończyć projekt zainspirowany wspaniałą fotografią Volkera Stenzela (możecie obejrzeć ją pod tym linkiem - http://www.flickr.com/photos/_renegade_/4187395027/). Z błogosławieństwem autora powstała grafika wyrenderowana w Yaf(a)rayu 0.1.2 beta, wymodelowana w Blenderze 2.49b i delikatnie poprawiona w Photoshopie CS3 (poświata). Edited December 14, 2010 by mookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
arev Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Gdy się przyjrzeć, jest dość fajnie. Niestety na pierwszy rzut oka biała plama w centrum obrazu bardzo utrudnia dostrzeżenie czegokolwiek poza nią. Zmniejszyłbym nieco kontrast całości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c4rl0s Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 dywan na schodach niema tekstury chromowany klosz nad drzwiami windy nie pasuje wszytsko obskurne stare poszarpnae a tu nagle super nietknięty chromik reszta dobra i klimatyczna pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachu Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 dobra pracka, chociaz początkowo myślałem że pomysł własny hehe ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korbol Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Sympatycznie wyszło. Chociaż na focie jest trochę lepsza ekspozycja i chyba lepiej wygląda bardziej doświetlona przestrzeń koło windy. pozdroo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ładna praca, trochę makabryczna, tylko jak już wspomniano kontrast za wysoki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 a mnie podoba się bardziej od fotografii, chyba przez kontrast właśnie i redukcję trzeciego zbiegu przede wszystkim. gryzie mnie tylko papierowy materiał klosza i dywan o którym wspomniano. c4l0s - to chyba równie obskurny wskaźnik pięter pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mookie Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 (edited) Bardzo dziękuję za komentarze, szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak pozytywnego w sumie (poza wszelkimi wymienionymi zastrzeżeniami) odbioru. Co do dywanika na schodach to faktycznie powinienem go chyba poprawić (i poprawiłem - zmiana obrazka w pierwszym poście), ale klosz niestety podoba mi się właśnie taki, jaki jest. Edited December 14, 2010 by mookie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts