Napisano 9 Grudzień 201014 l Po wielu bojach i znojach udało mi się skończyć projekt zainspirowany wspaniałą fotografią Volkera Stenzela (możecie obejrzeć ją pod tym linkiem - http://www.flickr.com/photos/_renegade_/4187395027/). Z błogosławieństwem autora powstała grafika wyrenderowana w Yaf(a)rayu 0.1.2 beta, wymodelowana w Blenderze 2.49b i delikatnie poprawiona w Photoshopie CS3 (poświata). Edytowane 14 Grudzień 201014 l przez mookie
Napisano 9 Grudzień 201014 l Gdy się przyjrzeć, jest dość fajnie. Niestety na pierwszy rzut oka biała plama w centrum obrazu bardzo utrudnia dostrzeżenie czegokolwiek poza nią. Zmniejszyłbym nieco kontrast całości.
Napisano 10 Grudzień 201014 l dywan na schodach niema tekstury chromowany klosz nad drzwiami windy nie pasuje wszytsko obskurne stare poszarpnae a tu nagle super nietknięty chromik reszta dobra i klimatyczna pozdrowionka
Napisano 10 Grudzień 201014 l Sympatycznie wyszło. Chociaż na focie jest trochę lepsza ekspozycja i chyba lepiej wygląda bardziej doświetlona przestrzeń koło windy. pozdroo
Napisano 13 Grudzień 201014 l Ładna praca, trochę makabryczna, tylko jak już wspomniano kontrast za wysoki.
Napisano 13 Grudzień 201014 l a mnie podoba się bardziej od fotografii, chyba przez kontrast właśnie i redukcję trzeciego zbiegu przede wszystkim. gryzie mnie tylko papierowy materiał klosza i dywan o którym wspomniano. c4l0s - to chyba równie obskurny wskaźnik pięter pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 201014 l Autor Bardzo dziękuję za komentarze, szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak pozytywnego w sumie (poza wszelkimi wymienionymi zastrzeżeniami) odbioru. Co do dywanika na schodach to faktycznie powinienem go chyba poprawić (i poprawiłem - zmiana obrazka w pierwszym poście), ale klosz niestety podoba mi się właśnie taki, jaki jest. Edytowane 14 Grudzień 201014 l przez mookie