Napisano 30 Grudzień 201014 l Autor wjaworski - tak, jak najbardziej ;) infected - niebawem wróce do dom z małego wyjazdu to i up sie znajdzie, cierpliwości.
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor Up. malowanie "vichy", pomyślałem ze jak już zacząłem to skończę. Teraz zabieram za malowanie "polskie".
Napisano 3 Styczeń 201114 l Jak ja Cie nie lubieee... demotywatorze jeden! :D Oczów oderwać nie można od tego ferrari..
Napisano 13 Styczeń 201114 l No i pięknie! Twoja dokładność zachęca do studiowania szczegółów :). W związku z tym zacząłem się zastanawiać: - jak się odsuwała owiewka kabiny pilota (widać coś na kształt zakończeń prowadnicy, ale samej prowadnicy (jakaś szczelina w tym miejscu?) nie widać); - odchylona lotka dodaje modelowi życia, tylko czy przypadkiem przednia krawędź tej części nie powinna być zaokrąglona? (Stosowano wtedy lotki szczelinowe, a te mają "pracujący", ładnie wyprofilowany profil przodu) Edytowane 13 Styczeń 201114 l przez wjaworski
Napisano 13 Styczeń 201114 l [...] nie powinna być [...] Kliment modeluje z głowy - to nie ma co zwracać uwagi na szczegóły w jego modelach...