wjaworski Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Skrzydła jeszcze uszczegółowisz (nity i takie tam drobiazgi) - prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Dzie jakis up, sie pytam grzecznie, no dzie!? :))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 wjaworski - tak, jak najbardziej ;) infected - niebawem wróce do dom z małego wyjazdu to i up sie znajdzie, cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 Up. malowanie "vichy", pomyślałem ze jak już zacząłem to skończę. Teraz zabieram za malowanie "polskie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekCichy Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Jak ja Cie nie lubieee... demotywatorze jeden! :D Oczów oderwać nie można od tego ferrari.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 (edytowane) finito: Edytowane 13 Styczeń 2011 przez kliment woroszyłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjaworski Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 (edytowane) No i pięknie! Twoja dokładność zachęca do studiowania szczegółów :). W związku z tym zacząłem się zastanawiać: - jak się odsuwała owiewka kabiny pilota (widać coś na kształt zakończeń prowadnicy, ale samej prowadnicy (jakaś szczelina w tym miejscu?) nie widać); - odchylona lotka dodaje modelowi życia, tylko czy przypadkiem przednia krawędź tej części nie powinna być zaokrąglona? (Stosowano wtedy lotki szczelinowe, a te mają "pracujący", ładnie wyprofilowany profil przodu) Edytowane 13 Styczeń 2011 przez wjaworski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 [...] nie powinna być [...] Kliment modeluje z głowy - to nie ma co zwracać uwagi na szczegóły w jego modelach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi