Napisano 3 Styczeń 201114 l Dobra ... ostatnia ofiara i do tego Autoofiara, dajcie proszę jakieś wskazówki bo nie wiem którą pracę zgłaszać ;)
Napisano 3 Styczeń 201114 l jak byś zrobił to samo co z głowa tylko z karpiem to może za pomysł by coś było a tak to nie wiem, ale chyba głowę bym wybrał bo przyzwoite wykonanie
Napisano 3 Styczeń 201114 l Thor powiem tak, jak się przyczepi do tego PETA to powiem że to Twoja wina :)
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor Cześć, czy Wy też nie widzicie obrazka Kicura (str.3)? Coś z imageshackiem nie tegens chyba.
Napisano 3 Styczeń 201114 l Cześć, czy Wy też nie widzicie obrazka Kicura (str.3)? Coś z imageshackiem nie tegens chyba. Dzięki za informację. Link jest już poprawiony.
Napisano 3 Styczeń 201114 l Piszę w imieniu Radka (Radix) z proźbą o przedłużenie tego TSP o jeden dzień z powodu awarii internetu. Kolega bardzo chciał wziąść udział a nie ma w tej chwili możliwości wrzucenia pracki.
Napisano 3 Styczeń 201114 l Czołem! Ja pierwszy raz tutaj:) Ode mnie takie coś : Niestety zabrakło czasu na dokończenie tytułowej ofiary, i jest tylko taka symboliczna. No i na tło! A i tak ok. 10 minut po czasie. Pozdrawiam, powodzenia! :)
Napisano 3 Styczeń 201114 l Kurczę trochę za mało czasu ;/ wrzucam ostatnią propozycję (Ofiara Kapitana) jeśli przebije karpia to wrzucam do głosowania ;)
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor Piszę w imieniu Radka (Radix) z proźbą o przedłużenie tego TSP o jeden dzień z powodu awarii internetu. Kolega bardzo chciał wziąść udział a nie ma w tej chwili możliwości wrzucenia pracki. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko mogę zrobić sondę popołudniu tak by Radix zdążył wrzucić prackę
Napisano 3 Styczeń 201114 l takie niewiadomo co, akcja sie miala dziac w wagonie metra warszawskiego, ale te warszawskie ciezko sie rysuje
Napisano 4 Styczeń 201114 l Dziękuję, że poczekaliście. Jest wiele rzeczy, które chciałbym poprawić, ale jakiś idiota skasował poprzednią pracę i tą robiłem na szybko z rana bez refek, więc wybaczcie :) Edit: Machnąłem gdzieniegdzie troszkę ciemniejszym i jaśniejszym, tak dwie minutki ponad czas wyjdzie. Edytowane 4 Styczeń 201114 l przez Radix