Hikoo Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 witka podaje link do stronki zrobionej po tygodniowej zabawie z flashem, strone robilem w zasadzie podczas tej zabawy ;) troche juz minelo od premiery ale chcialem zobaczyc wasze opinie. A i strona ma troche duze wymagania sprzetowe. http://www.cxt.pl/~hikoo/_www/ ps. ksiega gosci nie jest mojego autorstwa.
Pablo Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 nice nice tylko szkoda ze wszystko to trwa tak dlugo, tzn przechodzenie do kolejnych linkow itd. pozdr
Orion Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Jak zwykle \"tu mryga tam błyska, a nic porzytecznego nie robi\", ale ja jestem tego zwolennikiem :p
Hikoo Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 no wolno bo wymaga dosc dobrego blaszaka hehe
rzuq Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Mnie sie podoba... - lubie taki ambient, sam kiedys probowalem cos sklecic na wlasna strone ale za cholere nie dalwalem rady... po trzecim odsluchaniu petli chcialo sie wyrzucic komputer za okno - tu jest ok - klimat kojarzy mi sie z systemshock - sama szata graficzna tez nie razi ... mily dla oka kolor (ja bym nieco przytonowal z jaskawoscia ale mam ostatnio dosyc mieszano humor wiec sie tym nie pojmuj) harmoniny nastroj, ciekawe menu... za wszystko 3,75/5 pozdrawiam rzuq
t0m3k Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 mi sie nie podoba, za duzo wodotryskow i strasznie wolno chodzi
theurgicus Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Efekt ciekawy, choc troche niedociagniec w UI. Faktycznie wolno chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi