Posted June 3, 200421 yr witka podaje link do stronki zrobionej po tygodniowej zabawie z flashem, strone robilem w zasadzie podczas tej zabawy ;) troche juz minelo od premiery ale chcialem zobaczyc wasze opinie. A i strona ma troche duze wymagania sprzetowe. http://www.cxt.pl/~hikoo/_www/ ps. ksiega gosci nie jest mojego autorstwa.
June 3, 200421 yr nice nice tylko szkoda ze wszystko to trwa tak dlugo, tzn przechodzenie do kolejnych linkow itd. pozdr
June 3, 200421 yr Jak zwykle \"tu mryga tam błyska, a nic porzytecznego nie robi\", ale ja jestem tego zwolennikiem :p
June 7, 200421 yr Mnie sie podoba... - lubie taki ambient, sam kiedys probowalem cos sklecic na wlasna strone ale za cholere nie dalwalem rady... po trzecim odsluchaniu petli chcialo sie wyrzucic komputer za okno - tu jest ok - klimat kojarzy mi sie z systemshock - sama szata graficzna tez nie razi ... mily dla oka kolor (ja bym nieco przytonowal z jaskawoscia ale mam ostatnio dosyc mieszano humor wiec sie tym nie pojmuj) harmoniny nastroj, ciekawe menu... za wszystko 3,75/5 pozdrawiam rzuq