Napisano 3 Czerwiec 200420 l witka podaje link do stronki zrobionej po tygodniowej zabawie z flashem, strone robilem w zasadzie podczas tej zabawy ;) troche juz minelo od premiery ale chcialem zobaczyc wasze opinie. A i strona ma troche duze wymagania sprzetowe. http://www.cxt.pl/~hikoo/_www/ ps. ksiega gosci nie jest mojego autorstwa.
Napisano 3 Czerwiec 200420 l nice nice tylko szkoda ze wszystko to trwa tak dlugo, tzn przechodzenie do kolejnych linkow itd. pozdr
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Jak zwykle \"tu mryga tam błyska, a nic porzytecznego nie robi\", ale ja jestem tego zwolennikiem :p
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Mnie sie podoba... - lubie taki ambient, sam kiedys probowalem cos sklecic na wlasna strone ale za cholere nie dalwalem rady... po trzecim odsluchaniu petli chcialo sie wyrzucic komputer za okno - tu jest ok - klimat kojarzy mi sie z systemshock - sama szata graficzna tez nie razi ... mily dla oka kolor (ja bym nieco przytonowal z jaskawoscia ale mam ostatnio dosyc mieszano humor wiec sie tym nie pojmuj) harmoniny nastroj, ciekawe menu... za wszystko 3,75/5 pozdrawiam rzuq
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Efekt ciekawy, choc troche niedociagniec w UI. Faktycznie wolno chodzi.