jahred6 Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Witam, wrzucam mój ostatni projekt na potrzeby portfolio. Max, vray, PS. . . . . . .
Camel Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 z tą lampą zawieszoną na suficie mogło być bardziej ciepło ale i tak jest wszystko ładne, na plus, przeszkadza mi tylko że tak dużo ananasów leży w kuchnie :)
chudy Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) wszystko ładnie oprócz dofa na 3. chyba zbędny jest. tymbardziej, że ten fotel czy pufa nie stoi aż tak blisko kamery. no i w paru miejscach AA poległo :P edit: mam wrażenie, że bump na parkiecie jest za mocny. parkiety są raczej gładkie, tym bardziej nowo położone. a i pytanie. mógłbyś powiedzieć kto jest producentem lamp? jadalnia i salon. te wiszące :) Pozdr. Dawid Edytowane 30 Grudzień 2010 przez chudy
jahred6 Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Napisano 30 Grudzień 2010 Duna dzięki,zimowe chłodne światełko miało być:) Pytałeś o dywan, więc prosta sprawa, plane z zagiętymi krawędziami, na to materiał lekko zamszowaty + displace to diff materiału sszarpowany i skontrastowany - rośnie na 1 cm - tyle. W displace wszystko zależy od mappingu dostosowanego do tekstury. chudy obie te lampy to MOOOI - long light i square boon. Dzięki. Co do DOF'a to musiałem go dać, fotel zbytnio przykuwał uwagę ( zakres dofa ustawiony w passie )
bolitic Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 dla mnie render kuchni z widocznym czajnikiem czerwonym - najlepszy i generalnie bardzo dobry. gratulejszyn fajnej pracki do folio:)
cichysit Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Świetne wizki, faktycznie czerwony czajnik przykuwa uwagę. Troszkę mapowanie Ci się rozjechało na poduszkach. Fajne krzesła na ostatnim renderze. Z projektu na projekt robisz coraz lepsze rendery. Pozdrawiam.
Neb Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Fajne formy, detale i rendery dopieszczone znakomicie. Brakuje trochę pomysłu na światło IMO.
Rekomendowane odpowiedzi