Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

z tą lampą zawieszoną na suficie mogło być bardziej ciepło ale i tak jest wszystko ładne, na plus, przeszkadza mi tylko że tak dużo ananasów leży w kuchnie :)

Napisano (edytowane)

wszystko ładnie oprócz dofa na 3. chyba zbędny jest. tymbardziej, że ten fotel czy pufa nie stoi aż tak blisko kamery. no i w paru miejscach AA poległo :P

edit:

mam wrażenie, że bump na parkiecie jest za mocny. parkiety są raczej gładkie, tym bardziej nowo położone.

a i pytanie. mógłbyś powiedzieć kto jest producentem lamp? jadalnia i salon. te wiszące :)

Pozdr.

Dawid

Edytowane przez chudy
Napisano

Duna dzięki,zimowe chłodne światełko miało być:) Pytałeś o dywan, więc prosta sprawa, plane z zagiętymi krawędziami, na to materiał lekko zamszowaty + displace to diff materiału sszarpowany i skontrastowany - rośnie na 1 cm - tyle. W displace wszystko zależy od mappingu dostosowanego do tekstury.

chudy obie te lampy to MOOOI - long light i square boon. Dzięki. Co do DOF'a to musiałem go dać, fotel zbytnio przykuwał uwagę ( zakres dofa ustawiony w passie )

Napisano

Świetne wizki, faktycznie czerwony czajnik przykuwa uwagę. Troszkę mapowanie Ci się rozjechało na poduszkach. Fajne krzesła na ostatnim renderze. Z projektu na projekt robisz coraz lepsze rendery.

Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności