kepic Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Witam, chciałem pokazać kilka wizek, które ostatnio zrobiłem, projekty nie moje. Mam nadzieję, że dzięki waszym komentarzom podniosę trochę skilla. Kilka modeli nie moich, głównie meble od everów. Max, Vray, PS. Pozdro.
Gość kakaku Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 mi sie bardzo podoba:) ladne swiatlo. szkoda tylko szumow np na 3 zdjeciu na krzeslach
Camel Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 przedostatnie ujecie półki puste i rzadkie, wypełniłbyś :) Na ogół bardzo ładnie, ale na designie się nie znam
gientekwl Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 hmmm, miejscami pusto, nie rozumiem trochę tych zielonych płyt na ścianach i biurkach - co to za materiał ?! W każdym renderze można dostrzec, że jest za dużo direct illumination w stosunku do indirect.
Vega Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 Mnie się nie podoba materiał stołu na 3 od dołu renderze :) Wygląda sztucznie (trochę) :)
kepic Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Napisano 7 Styczeń 2011 dzięki wszystkim za komentarze, gientekwl: to zielone to zwykły marmur, forest green się nazywa. mógłbyś jeszcze wytłumaczyć mi to o direct i indirect illumination?, bo niezbyt czaję o co chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi