adek Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 Tym tematem naprawdę warto się zainteresować. W dniach 11 - 25 lutego odbędą się internetowe warsztaty "Master Classes 2011" w szkole efektów specjalnych Gnomon School. W warsztatach będzie mógł wziąć udział każdy. Koszt tego szkolenia wynosi 295$ co wcale nie jest wygórowaną kwotą patrząc na listę tematów i nazwiska prowadzących. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1567
grzesiekj Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Hej hej to info o motion control i jakis innych produkcjach to cos nie tak. W tym materiale bede opowiadal wylacznie o produkcji mojego nowego filmu Trzeci list, o MILO i Arce gadalem 2 lata temu na podobnych warsztatach Gnomonowych. pozdr.
wenus525 Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 31 sekunda te statki.. Co to? Wygląda jak SciFi sprzed baardzo dawna. Może stare BSG?
AdiJager Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 31 sekunda te statki.. Co to? Wygląda jak SciFi sprzed baardzo dawna. Może stare BSG? Pudło :) Kolejno: winda z 5 Element-u, lotniskowce z Starship Troopers i Beety z Alien: Resurrection ;p
fikifak Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Mam nadzieje że po warsztatach zostanie wydana jakieś Dvd z wykładami bo czas warsztatów wogóle mi nie pasuje ;)
adek Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 Z tego co wyczytałem na stronie - nie będzie DVD. Te 2 tygodnie to jedyna szansa, aby je zobaczyć.
ezils Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 TO bieda straszna. Wielka szkoda. W sumie piractwa w tym przypadku nie bedzie.
grzesiekj Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 piractwo bedzie. Tak jak i po poprzednich warsztatach Gnomona :)
bartolomeo Napisano 11 Styczeń 2011 Napisano 11 Styczeń 2011 piractwo bedzie. Tak jak i po poprzednich warsztatach Gnomona :) raczej. poważnie się zastanawiam nad wzięciem udziału.
Pasiterek Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 A mnie się bardzo muzyka podoba podobna w klimacie do jednego z utworów Aural Planet - Propaganda dostępnego kiedyś za free na ich stronie bo teraz to nie wiem jak tam jest.
loczyn Napisano 5 Luty 2011 Napisano 5 Luty 2011 Witam, Zapisał się ktoś na ten Gnomon Master Classes 2011? Jak to będzie wyglądać dokładnie, bo jest napisane 30 godzin wykładów ONLINE, ale tu w newsie jest, że te 30h będzie przez te dwa tygodnie dostępne kiedy tylko człowiek chce aż do 25 lutego, a na stronie Gnomona z tego co wyczytałem to 2h dziennie, to 2h dziennie czy oni sobie po prostu podzielili 30h na 15 dni? Grześku J. mógłbyś opisać szczegóły dla człowieka który jeszcze z tego nie korzystał :P? Albo ktokolwiek inny. Ogólnie pytam o: 1. Czy wszystkie 30h będzie od razu dostępne od 11 lutego do 25, 2. Jeśli będzie po 2h dziennie, to znaczy, że przez 24h będę mógł oglądać tylko to, a następnego dnia już nie będzie? Jeśli tak to od której do której godziny liczyć (ahh te strefy czasowe). 3. No i czy te wykłady będą live czy nie live. :P Trochę skąpo i ogólnikowo napisali na stronie GW, albo mój angielski jest... kiepski.
Rekomendowane odpowiedzi