Napisano 9 Styczeń 201114 l Tym tematem naprawdę warto się zainteresować. W dniach 11 - 25 lutego odbędą się internetowe warsztaty "Master Classes 2011" w szkole efektów specjalnych Gnomon School. W warsztatach będzie mógł wziąć udział każdy. Koszt tego szkolenia wynosi 295$ co wcale nie jest wygórowaną kwotą patrząc na listę tematów i nazwiska prowadzących. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1567
Napisano 10 Styczeń 201114 l Hej hej to info o motion control i jakis innych produkcjach to cos nie tak. W tym materiale bede opowiadal wylacznie o produkcji mojego nowego filmu Trzeci list, o MILO i Arce gadalem 2 lata temu na podobnych warsztatach Gnomonowych. pozdr.
Napisano 10 Styczeń 201114 l 31 sekunda te statki.. Co to? Wygląda jak SciFi sprzed baardzo dawna. Może stare BSG?
Napisano 10 Styczeń 201114 l 31 sekunda te statki.. Co to? Wygląda jak SciFi sprzed baardzo dawna. Może stare BSG? Pudło :) Kolejno: winda z 5 Element-u, lotniskowce z Starship Troopers i Beety z Alien: Resurrection ;p
Napisano 10 Styczeń 201114 l Mam nadzieje że po warsztatach zostanie wydana jakieś Dvd z wykładami bo czas warsztatów wogóle mi nie pasuje ;)
Napisano 10 Styczeń 201114 l Autor Z tego co wyczytałem na stronie - nie będzie DVD. Te 2 tygodnie to jedyna szansa, aby je zobaczyć.
Napisano 10 Styczeń 201114 l TO bieda straszna. Wielka szkoda. W sumie piractwa w tym przypadku nie bedzie.
Napisano 11 Styczeń 201114 l piractwo bedzie. Tak jak i po poprzednich warsztatach Gnomona :) raczej. poważnie się zastanawiam nad wzięciem udziału.
Napisano 13 Styczeń 201114 l A mnie się bardzo muzyka podoba podobna w klimacie do jednego z utworów Aural Planet - Propaganda dostępnego kiedyś za free na ich stronie bo teraz to nie wiem jak tam jest.
Napisano 5 Luty 201114 l Witam, Zapisał się ktoś na ten Gnomon Master Classes 2011? Jak to będzie wyglądać dokładnie, bo jest napisane 30 godzin wykładów ONLINE, ale tu w newsie jest, że te 30h będzie przez te dwa tygodnie dostępne kiedy tylko człowiek chce aż do 25 lutego, a na stronie Gnomona z tego co wyczytałem to 2h dziennie, to 2h dziennie czy oni sobie po prostu podzielili 30h na 15 dni? Grześku J. mógłbyś opisać szczegóły dla człowieka który jeszcze z tego nie korzystał :P? Albo ktokolwiek inny. Ogólnie pytam o: 1. Czy wszystkie 30h będzie od razu dostępne od 11 lutego do 25, 2. Jeśli będzie po 2h dziennie, to znaczy, że przez 24h będę mógł oglądać tylko to, a następnego dnia już nie będzie? Jeśli tak to od której do której godziny liczyć (ahh te strefy czasowe). 3. No i czy te wykłady będą live czy nie live. :P Trochę skąpo i ogólnikowo napisali na stronie GW, albo mój angielski jest... kiepski.