Lookas Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 Witam pięknie tych, którzy pojawili sie tu podczas kilku latek mojej nieobecności i serdecznie pozdrawiam starych znajomych:) Z wielka przyjemnościa ( i duszą na ramieniu) prezentuję....taką sobie wizualizację:) Powstała jako odprysk zupełnie innego tematu, nie mniej sama w sobie jest (jak mi sie wydaje) całkiem zgrabna, zatem powinna nadac się do zilustrowania mojego ponownego pojawienia na tym szacownym forum:) Soft: oczywiście 3d max 9, do tego Brazil w wersji 1.x i Illustrate w wersji 5.4. Postprodukcja dokonana w Photoshopie (CS2, dla ścisłości)...więcej grzechów nie pamiętam:) Pozdrawiam i zapraszam do krytyki:) większy obrazek tutaj: http://www.artcadstudio.vot.pl/web_images/pomost_kolejowy_ok.jpg
peter_f Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 Bardzo to ciekawe i świetny efekt rysunku. Fajnie sklecone. Pozdrawiam Piter
mirach Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Z wielka przyjemnościa ( i duszą na ramieniu) prezentuję....taką sobie wizualizację:) eee... wg mnie prezentuje sie to naprawde niezle wcale nie "tak sobie" :)
polka dot Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 cześć, pierwszorzędna robota! widać że trochę już siedzisz w temacie. pomijając całą konstrukcję, najbardziej podobają mi się tory hehe. rozprasza tylko wymazanie na krawędziach. jeśli model nie kończy się zaraz dalej, pokaż coś więcej:)
rly Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Obróbka w NIK Color ?Fajnie wyszło taka ilustracja z e starych książek.
Faun Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 do tego Brazil w wersji 1.x Tak z innej beczki, Brazil rozwija się nadal, bo jakoś cicho od lat o tym silniku?
Lookas Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Napisano 14 Styczeń 2011 Dziękowac za bardzo miłe słowa:) gdyby kogos interesowała siatka...VOILA: http://www.artcadstudio.vot.pl/web_images/pomost_kolejowy_ok_wire.jpg @ Polka dot: Cały model to była spora baza przeładunkowa. Cześć elementów było bardziej szczegółowych, częśc tylko w zarysie. Miedzy nami mówiac dość to nudne tym bardziej, ze ilustracja była robiona "na sztukę" jako uzupełnienie oferty....Faktycznie ten obrazek nie był zaplnowany do pokazywania bez tekstu...miał robic za background:) No ale jest jak jest:) Przy okazji postaram sie pokazać conieco ( kilka pracek mozna zobaczyć na mojej stronie, która co prawda jeszcze sie wykluwa, no ale cośtam juz wisi...zatem zapraszam:)) @rly: nie bardzo wiem o czym mówisz:) Jako, ze jestem "starej szkoły" zazwyczaj nie podpieram sie wtyczkami do wszystkiego. To oznacza, ze czasem poświecam na obrazek wiecej czasu:) Ma to ( jak wszystko) swoje plusy dodatnie i ujemne:)
Rekomendowane odpowiedzi