Lookas Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Witam pięknie tych, którzy pojawili sie tu podczas kilku latek mojej nieobecności i serdecznie pozdrawiam starych znajomych:) Z wielka przyjemnościa ( i duszą na ramieniu) prezentuję....taką sobie wizualizację:) Powstała jako odprysk zupełnie innego tematu, nie mniej sama w sobie jest (jak mi sie wydaje) całkiem zgrabna, zatem powinna nadac się do zilustrowania mojego ponownego pojawienia na tym szacownym forum:) Soft: oczywiście 3d max 9, do tego Brazil w wersji 1.x i Illustrate w wersji 5.4. Postprodukcja dokonana w Photoshopie (CS2, dla ścisłości)...więcej grzechów nie pamiętam:) Pozdrawiam i zapraszam do krytyki:) większy obrazek tutaj: http://www.artcadstudio.vot.pl/web_images/pomost_kolejowy_ok.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_f Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Bardzo to ciekawe i świetny efekt rysunku. Fajnie sklecone. Pozdrawiam Piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Z wielka przyjemnościa ( i duszą na ramieniu) prezentuję....taką sobie wizualizację:) eee... wg mnie prezentuje sie to naprawde niezle wcale nie "tak sobie" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoR_ Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 b dobre.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 4*, bardzo rzadko sie spotyka taki efekt :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 cześć, pierwszorzędna robota! widać że trochę już siedzisz w temacie. pomijając całą konstrukcję, najbardziej podobają mi się tory hehe. rozprasza tylko wymazanie na krawędziach. jeśli model nie kończy się zaraz dalej, pokaż coś więcej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pabulo Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 świetne bardzo fajny efekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
rly Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Obróbka w NIK Color ?Fajnie wyszło taka ilustracja z e starych książek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faun Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 do tego Brazil w wersji 1.x Tak z innej beczki, Brazil rozwija się nadal, bo jakoś cicho od lat o tym silniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookas Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Dziękowac za bardzo miłe słowa:) gdyby kogos interesowała siatka...VOILA: http://www.artcadstudio.vot.pl/web_images/pomost_kolejowy_ok_wire.jpg @ Polka dot: Cały model to była spora baza przeładunkowa. Cześć elementów było bardziej szczegółowych, częśc tylko w zarysie. Miedzy nami mówiac dość to nudne tym bardziej, ze ilustracja była robiona "na sztukę" jako uzupełnienie oferty....Faktycznie ten obrazek nie był zaplnowany do pokazywania bez tekstu...miał robic za background:) No ale jest jak jest:) Przy okazji postaram sie pokazać conieco ( kilka pracek mozna zobaczyć na mojej stronie, która co prawda jeszcze sie wykluwa, no ale cośtam juz wisi...zatem zapraszam:)) @rly: nie bardzo wiem o czym mówisz:) Jako, ze jestem "starej szkoły" zazwyczaj nie podpieram sie wtyczkami do wszystkiego. To oznacza, ze czasem poświecam na obrazek wiecej czasu:) Ma to ( jak wszystko) swoje plusy dodatnie i ujemne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts