nao Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Witam wszystkich biąrących udział :) opis_(the idea) oto chłopaczek który mniema że jest artystą. Dylemat jego ducha rozgrywa się na poziomie twórczej interpretacji dzieła - tutaj " mona lisa " leonarda. Wokol niego rozgrywa sie scena w której starałem sie uosobic stan jego ducha- a więc wszystko to twór jego wyobrazni..a możliwe że i nie uchwytnej podświadomości .. jedno zdjęcie użyłem w pracce a mianowicie obraz mona lizy x2 leonarda) i zmodyfikowałem . pozdrawiam wstepny szkic Edytowane 22 Marzec 2011 przez nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 Wstępny szkic bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 Genialne! Czekam z niecierpliwością na update`y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 10 Luty 2011 Autor Share Napisano 10 Luty 2011 RaVirr ,SSn4k3 - :) zobaczymy jak sie to dalej potoczy nareszczie cos do przodu z tematem i nawet powiem ze zkrystalizował sie nieco temat pracki w głowie ,, wiec jest nadzieja dokonczenia ..ah omal znow nie wrzucilem malego wypierdka wiec ten nieco wiekszy.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 dobre kolory, mega scena, świetne postacie... jak na razie świetnie udaje Ci się zachować charakterność szkicu... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 16 Luty 2011 Autor Share Napisano 16 Luty 2011 dzieki rotcore - czesto sie od niego zbyt łatwo odchodzi wiec trzeba powracac up po malych przejsciach ..pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 24 Luty 2011 Autor Share Napisano 24 Luty 2011 .mały speed do kompozycji_.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Obrazek z 6 posta jest super! Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak to będzie wyglądało w finale. Masz świetny styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 masz kapitalna kreske i swietny styl malowania. Ale zzzzzzzzzzdecydowanie najlepszy jest krok z postu nr 4. 6tka juz taka zbyt oklepana kolorystycznie. Wroc do tej 4ki bo jest cymes :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 25 Luty 2011 Autor Share Napisano 25 Luty 2011 double_G-tx zobaczymy czy do trwam do konca :) daroz_ -wiesz cos jest z tym na rzeczy bo i mnie nochal kręci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 ok chyba ostatni podryw przed 6 marca_ up w pierwszym poscie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Bardzo fajny styl, aż się boję skrytykować, ale wydaje mi się że ten na fotelu za bardzo zlewa się z fotelem, w #4 wyglądał lepiej. Nie wiem czy to było pomyślane jako biała koszula czy po prostu kawałek jeszcze nie zamalowanego obrazka, ale jako biała koszula prezentowało się moim zdaniem dużo lepiej niż to co teraz w pierwszym poście. Jak się ci po bokach zlewają z tłem to nie przeszkadza, a nawet pasuje do tematu, ale przy tej centralnej postaci jakoś to dziwnie wygląda. Jeśli dobrze widzę to ten z lewej zwisa do góry nogami? Jeśli tak, obróciłabym też "szkoda gadać". Edytowane 2 Marzec 2011 przez Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 nie ma sie co bac _ :) dzieki Ania ..wiec musze sie z tym przespac i zobaczymy co wyjdzie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody! Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 świetny, dynamiczny styl. podoba mi się, że tyle się dzieje, przez co ma się ochotę dłużej wpatrywać w obraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 a czepnę się: porównaj długość kości udowych wyskakującej postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 22 Marzec 2011 Autor Share Napisano 22 Marzec 2011 jezzz- ach gdzies mi to umknelo ale racja - co moglem porawilem choc u wszystkich to raczej anatomia z przymróżeniem oka :) ostatni progress z pracki... i finito . pozdrawiam i dziekuje wszystkim za wskazówki mysle ze sie przydały : jerzzz sucharek Adek Ania DaRoZ Double_G Rotcore Ssn4k3 RaVirr dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) burel na kółkach... bardzo mnie się podoba :) gęby wymiatają, deformacje i dynamika, o fakturze nie wspomnę. trochę to komputerowe mydło przy oknie mnie boli, ale zamknę prawe oko ;) kolory w 4# też były super- jak stare malarstwo, gratuluję, bo od początku jest czego ale nasłodziłam, fu Edytowane 22 Marzec 2011 przez jerzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Tylko IMO ten blur na postaci przy oknie jest nie potrzebny. Poza tym wszystko cacy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Gratulujemy ukończenia pracy. Praca została pobrana do zaprezentowania Jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi